NEGRAĐANIZAM NA MONTENEGRINSKI NAČIN Skandalozni statusi na društvenim mrežama i otvorena SRBOMRŽNJA ostavljaju BEZ REČI
Foto: EPA/Boris Pejović, Printscreen Facebook

skandal na društvenim mrežama

NEGRAĐANIZAM NA MONTENEGRINSKI NAČIN Skandalozni statusi na društvenim mrežama i otvorena SRBOMRŽNJA ostavljaju BEZ REČI

Region -

Nakon što je crnogorska policija uhapsila, a „pravdi“ naklonjeno tužilaštvo odredilo 72-časovni pritvor vladiki Joanikiju i osmorici sveštenika u Nikšiću zbog „organizovanja“ Svetovasilijevske litije, verni narod je protestima iskazao neslaganje sa ovakvim postupcima.

Dok je vladika sa sveštenicima „uživao“ u „čarima“ čuvene nikšićke „betonjerke“, a građane svih uzrasta, pa čak i decu, policajci „čašćavali“ šok-bombama, biber sprejem i pendrecima, onaj „napredni“ deo Crne Gore, koji očito smatra da se vrhunac „građanizma“ doseže otvorenom srbmržnjom – oglasio se na društvenim mrežama.

Tako je Alen Osmanagić upitao zašto se ta „GAMAD (posrbice) primaju u zdravstvene ustanove“, budući da, kako ocenjuje izvesni Alen – ne poštuju državu… Svoj osvrt završava rečima:

foto: Printscreen Facebook

„Ovo se može rešiti na samo jedan način…“.

I Maja Beriša koja, nominalno, nije pristalica crnogorskog režima, smatra da je put ka „evropskoj“ i „građanskoj“ Crnoj Gori najlakše izgraditi preko srpskih „leđa“, koja će pendrecima „izmeriti“ Milova policija.

foto: Printscreen Facebook

Dragan Maslovara komentarisao je nedavni govor predsednika Crne Gore, Mila Đukanovića, koji su slobodni ljudi označili kao – skandalozan.

foto: Printscreen Facebook

„U Crnoj Gori ima samo jedna solucija za SPC: da nestane! Кakvo god drugo rješenje se prihvati, to će značiti da problem nije riješen!“, zaključio je Maslovar, savršeno pecipirajući magistralnu liniju politike crnogorskog režima, i njihove ciljeve.

(Kurir.rs/IN4S)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track