BAHATI VOZAČ ZGAZIO JOJ SESTRU, OVO JE NJENO  POTRESNO PISMO: Izetbegoviću, kakvu državu vodiš, da je tvoja ćerka poginula 10.10.2016, da li bi do sada ubica bio osuđen!
Foto: printscreen avaz.ba

UŽAS

BAHATI VOZAČ ZGAZIO JOJ SESTRU, OVO JE NJENO POTRESNO PISMO: Izetbegoviću, kakvu državu vodiš, da je tvoja ćerka poginula 10.10.2016, da li bi do sada ubica bio osuđen!

Bosna i Hercegovina -

SARAJEVO - Enesa Malkoć, sestra tragično nastradale Edite Malkoć, studentice koja je izgubila život s drugaricom Selmom Agić u stravičnoj nesreći koju je izazvao Sanjin Sefić, poslala je otvoreno pismo Bakiru Izetbegoviću, bošnjačkom članu Predsedništva BIH.

Za danas je zakazan nastavak suđenja Sefiću na kojem bi trebao on svedočiti.

" Izetbegoviću, kakvu ovo državu vodiš pa ti potkupljeni zločinci imaju velika prava? Inspekcije ti udaraju po malom, napaćenom narodu, a krupne ribe plivaju u krvavom novcu? Da li je moguće, Bakire, da ne osećaš potrebu da se uključiš na način koji možeš i staneš na kraj agoniji?

Da li je moguće da kao prvi čovek države ne možeš ništa? Da li je moguće da ti ubijaju ovo malo omladine što je ostalo, a tebe se to ne tiče? Da je tvoja ćerka poginula 10.10.2016., da li bi do sada ubica bio osuđen? Samo istinito odgovaraj!", napisala je Malkoč.

Između ostalog, napisala je da se godinu i po sudi ubici koji ne priznaje krivicu i tako im svaki put zadaje novu bol.

"Godinu i po neki iksevi i ipsiloni odluče kada ne žele da idu na ročište i ročišta ne bude. Godinu i po optuženi ima veća prava od žrtava. Ja godinu i po živim bez svoje sestre", navela je Malkoč.

Da podsetimo Sefić je pregazio najbolje drugarice i cimerke 10. oktobra 2016. u večernjim satima. On je velikom brzinom projurio kroz crveno na semaforu i pokosio ih dok su stajale u blizini pešačkog prelaza u ulici Zmaja od Bosne u Sarajevu, a zatim pobegao. Uhapšen je posle tri dana u Novom Sadu, a zatim izručen BiH.

Kurir.rs/Avaz.ba

Foto printscreen Avaz.ba

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track