ZENIČKI MANIJAK SE PRAVDAO U POLICIJI: Nisam pedofil i nisam onanisao, samo sam urinirao u parku!
Foto: Profimedia

SAM SE PRIJAVIO

ZENIČKI MANIJAK SE PRAVDAO U POLICIJI: Nisam pedofil i nisam onanisao, samo sam urinirao u parku!

Bosna i Hercegovina -

ZENICA - Zenička policija obavila je razgovor sa Sarajlijom A. B. (38), kojeg su građani prijavili da na Kamberovića polju u Zenici, svega nekoliko metara od najvećeg dečijeg igrališta, mesecima, usred dana, gleda decu i samozadovoljava se.

Kako saznajemo u zeničkoj policiji, A. B. je tokom saslušanja tvrdio da nema nikakve veze sa prijavljenim slučajevima. Osumnjičeni je rekao da je samo urinirao i da se nije samozadovoljavao gledajući u decu.

Međutim , brojni svedoci tvrde suprotno. O njegovim seksualnim radnjama svedočila je i 12-godišnjakinja, koja je to objavila na Fejsbuku. Devojčica tvrdi da je on još letos bio svega dva metra od nje kada se na Kamberovića polju nalazila s prijateljicom. Kada se okrenula, ugledala ga je kako masturbira tik iza njih, sa svučenim pantalonama do kolena, posle čega su odmah pobegle.

foto: Avaz.ba/B. Mahmić

Istražitelji ujedno nastavljaju sa prikupljem dokaza i razgovorima sa građanima. Aldina Alić, portparol MUP-a ZDK, kaže da su policijske patrole konstantno na terenu, i da su dobile konkretne i jasne zadatke kako bi se spriječili ovakvi slučajevi i zaštitili građani, posebno najmlađi. Zbog ovog šokantnog slučaja roditelji na Kamberovića polju su na dodatnom oprezu dok se njihova deca igraju na igralištu.

Zeničanka koja je upozorila na seksualnog manijaka, objavivši i njegovu fotografiju na Fejsbuku, ističe da je posle objavljene priče u „Dnevnom avazu“ dobila brojne poruke majki koje su potvrdile da su videle isto što i ona.

"Javili su mi se mnogi roditelji, pa i devojčice, da potvrde ono čemu sam svedočila. Dala sam i izjavu policiji. Svi su se „digli na noge“ da se pronađe. Neko ga mora znati, ne može da živi ispod kamena. Verujem da će policija uraditi dobar posao", kaže naša sagovornica.

Kurir.rs/Avaz.ba

Foto ilustracija Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track