BOSANKA BILA NA ZABAVI U BELOJ KUĆI: Nije smela da otkrije ko ju je pozvao, a evo šta kaže o Trampovom izgledu i Melaniji (FOTO)
Foto: Instagram/Printscreen

poseta vašingtonu

BOSANKA BILA NA ZABAVI U BELOJ KUĆI: Nije smela da otkrije ko ju je pozvao, a evo šta kaže o Trampovom izgledu i Melaniji (FOTO)

Bosna i Hercegovina -

Tuzlanka Diana Bećirević, koja se predstavlja i kao Diana Niven, nedavno je bila među odabranim gostima na božićnoj zabavi u Beloj kući.

Ipak, Diana nije htela da otkrije ko ju je pozvao u Vašington.

"Ne mogu govoriti o tome ko me je pozvao na prijem, jer je to stroga tajna. U pitanju je božićna zabava i 90 odsto gostiju bili su prijatelji kuće, a ovo je definitivno bio jedan od najlepših partija na kojima sam bila", kaže.

Upoznala je američkog predsednika Donalda Trampa i njegovu suprugu Melaniju.

"Melaniju nisam ranije poznavala, sada smo se prvi put susrele. Moram reći da je mnogo lepša uživo i skroz je prirodna. Takođe, dosta blaže izgleda nego na televiziji. S druge strane, Tramp me više iznenadio, pun je energije. S obzirom na to da je bila u pitanju božićna večera, bio je veoma dobrog raspoloženja, ima smisla za humor. Mnogo mlađe izgleda nego što deluje na ekranima. Naravno, Melanija u sebi sadrži taj istočnoevropski duh, kao i ja. Inače, ja dosta volim kafanu, to sam valjda ponela s Balkana, a nisam uspela da saznam je li taj tip i predsednikova supruga", rekla je kroz smeh.

Diana Bećirević privukla je pažnju javnosti 1981. godine kada se slikala gola za naslovnicu magazina Start. Tada su je proglasili jugoslovenskom starletom. Dobar deo života provela je u Italiji, a potom se preselila u Ameriku, živela i u Los Anđelesu, a njena adresa danas je u Kaliforniji.

Kurir.rs/Avaz.ba Foto: Instagram/Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track