DETALJI SVIREPOG UBISTVA U VITEZU: Zločin šokirao meštane! Celu noć pio sa njim u kafani, pa ustao i zaklao ga!
Foto: Avaz.ba

jezivo

DETALJI SVIREPOG UBISTVA U VITEZU: Zločin šokirao meštane! Celu noć pio sa njim u kafani, pa ustao i zaklao ga!

Bosna i Hercegovina -

Svirepo ubistvo koje se dogodilo u jednom ugostiteljskom objektu u viteškom mestu Vraniska, šokiralo je Vitežane.

Nakon što su celu noć pili zajedno, došlo je do verbalnog obračuna, posle kojeg je Smail Bešo (43) doslovno nožem zaklao Sifeta Haskića (40) iz Viteza.

U munjevitoj tučnjavi koja je usledila nakon prepirke, kažu svedoci, odnosno dvojica gostiju i konobarica koja je radila u objektu, niko nije stigao reagovati kada je Bešo nožem napao Haskića.

Haskić je odmah nakon događaja prevezen u Dom zdravlja u Vitezu, odakle je hitno upućen u bolnicu u Novoj Biloj, gde je i preminuo.

Policija je uhapsila Bešu, koji je bio teško pijan, te ga nisu uspeli ni ispitati s obzirom na to da se još nije otreznio.

Tek bi trebao biti predat pod nadzor Tužilaštva Srednjobosanskog kantona, gde će biti ispitan. Nakon ispitivanja, trebalo bi se više znati o motivu, odnosno razlogu svađe koja se završila tragično.

Pronađen nož

Kako svedoci kažu, Bešo i Haskić otpre se znaju, a ubijeni je policiji od ranije poznat po sitnim delima, kao što je krađa drva.

Policajci su na mestu događaja pronašli nož, koji će biti poslat na veštačenje. Iza ubijenog ostali su dva sina i supruga u poodmakloj trudnoći.

Kurir.rs/Avaz.ba

Foto: Avaz.ba

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track