PREDSEDNICA SRPSKE ČESTITALA DAN DRŽAVNOSTI Cvijanović: U ekonomski snažnoj Srbiji vidimo uzdanicu i najjači oslonac
Foto: Kurir

čestitke za sretenje

PREDSEDNICA SRPSKE ČESTITALA DAN DRŽAVNOSTI Cvijanović: U ekonomski snažnoj Srbiji vidimo uzdanicu i najjači oslonac

Bosna i Hercegovina -

Predsednica Republike Srpske Željka Cvijanović uputila je danas čestitku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću povodom Dana državnosti Srbije, 15. februara.

"U ime građana Republike Srpske i u svoje ime, Vama, državnom rukovodstvu i svim građanima Srbije, upućujem najsrdačnije čestitke povodom velikog praznika Sretenja - Dana državnosti Srbije. Rukovodstvo RS i njeni građani, u ekonomski snažnoj i politički stabilnoj Srbiji s Vama na čelu, vide uzdanicu i najjači oslonac i svaki njen praznik doživljavaju i osećaju kao svoj", istakla je predsednica RS.

Kako se prenosi u saopštenju iz kabineta predsednika Srbije, ona je takođe izrazila zahvalnost institucijama Srbije na brojnim projektima koji su realizovani u Republici Srpskoj, kao i za vrednu pomoć koja je upućena njenim zdravstvenim ustanovama u borbi protiv virusa korona.

"Čestitam Vam na svim rezultatima koje je Republika Srbija ostvarila u procesu vakcinacije, suverenosti koju je pokazala u nabavci vakcina, kao i na samom procesu imunizacije, čime ste se svrstali među najuspešnije države sveta", dodala je Cvijanovićeva.

"U uverenju da će Srbija, kao faktor regionalne stabilnosti, nastaviti putem uspeha na svim poljima, a naše institucionalne i bratske veze biti još čvršće i sadržajnije, na dobrobit svih naših građana, srdačno Vas pozdravljam“, zaključila je predsednica RS.

Kurir.rs/Tanjug

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track