KURIR TELEVIZIJA

NOVAK JE BIO ODUŠEVLJEN BOSANSKIM PIRAMIDAMA! Semir Osmanagić OTKRIO sve o MISTERIJI ovog mesta: Tvrdi da leči PLUĆNE bolesti

Bosna i Hercegovina -

Pre tačno 16 godina u ovom periodu kao bomba je odjeknula vest o pronalasku prvih evropskih i najvećih piramida na svetu u srcu Bosne i Hercegovine.

Ovim povodom u emisiji "Puls Srbije" gost je bio doktor Semir Osmanagić, koji je govorio o lekovitom dejstvu piramida, specifičnoj energiji i poseti Novaka Đokovića ovom jedinstvenom mestu.

Bosanske piramide, Semir Osmanagić
foto: Kurir televizija

Doktor Semir je izjavio da je sada već iz više izvora provereno da su u pitanju veštački napravljene piramide, te da je beton od koga su nastale mnogo čvršće nego i najčvrće koje imamo danas.

Posebno je interesantna energija koju nazivaju Teslini skalarni talasi, i koja je prema rečima Osmanagića, koje su zasnovane na razmnim ispitivanjima, korišćena za komunikaciju.

Uz to, kako kažu, tuneli koji se nalaze ispod piramida imaju neverovatnu moć izlečenja plućnih tegoba.

Bosanske piramide, Semir Osmanagić
foto: Kurir televizija

- Recenzije sa raznih strana sveta kažu isto, da su ljudi tu prodisali. To je jedinstveno u svetu, što se više spuštate pod zemlju, to bolje dišete. Mnogi koji su imali plućne tegobe ovde su se izlečili. Asmatičarima pumpica više nije bila potrebna - kaže doktor Semir.

Semir je govorio i o poseti najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića ovom neverovatnom mestu.

- On je rekao da je ovo najlepše mesto na svetu, da nigde nema ovakve energije - kaže Semir.

Kurir.rs

OVDE MOŽETE GLEDATI KURIR TELEVIZIJU UŽIVO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track