POKRAO 3 KLADIONICE I APOTEKU PRETEĆI NOŽEM: Mostarska policija uhapsila mladića (22) zbog razbojništva
Foto: Profimedia

naselje kočine

POKRAO 3 KLADIONICE I APOTEKU PRETEĆI NOŽEM: Mostarska policija uhapsila mladića (22) zbog razbojništva

Bosna i Hercegovina -

Mostarski policajci juče su uhapsili 22-godišnjeg mladića Z.P. iz mostarskog naselja Kočine koji je u prepodnevnim satima počinio dva razbojništva u Mostaru, a tereti se za više sličnih dela, potvrđeno je iz MUP-a HNK, piše Klix.

Uhapšeni mladić je, kako se navodi, juče u prepodnevnim satima počinio razbojništvo u kladionici u ulici Stjepana Radića i apoteci u ulici Kardinala Stepinca, te otuđio određenu količinu novca, preteći hladnim oružjem.

Takođe se tereti da je u ponedeljak 29. novembra počinio razbojništvo u dve sportske kladionice u ulici Kraljice Katarine i Trgu Musala otuđivši određen iznos novca, te je u sva četiri počinjena razbojništva koristio hladno oružje.

"Policijski službenici PU Mostar kod osumnjičenog su pronašli određenu količinu novca, za koji postoji sumnja da potiče od izvršenih krivičnih dela i nož koji je koristio u izvršenju krivičnih dela", navode iz MUP-a HNK.

Nad osumnjičenim se sprovodi kriminalistička istraga, jer postoji osnovana sumnja da je počinio više sličnih krivičnih dela na području grada Mostara.

Kurir.rs/Klix.ba

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track