POGINULO DETE, POVREĐENI ČLANOVI NJEGOVE PORODICE Sudar kod Mrkonjić Grada: Auto u kom su bili roditelji sa 4 dece udario u kamion
Foto: Printscreen/RTRS

POGINULO DETE, POVREĐENI ČLANOVI NJEGOVE PORODICE Sudar kod Mrkonjić Grada: Auto u kom su bili roditelji sa 4 dece udario u kamion

Bosna i Hercegovina -

Maloletno dete je poginulo u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Crnoj Rijeci kod Mrkonjić Grada kada je došlo do sudara pežoa i kamiona skanija.

Povređeno je ukupno šest osoba, od čega su četvoro maloletna deca, te njihovi roditelji. Svi su prevezeni u UKC Republike Srpske i jedno dete je nažalost preminulo, dok su ostali članovi porodice zadržani na lečenju i stepen njihovih povreda zasada nije poznat.

U Okružnom javnom tužilaštvu u Banjaluci naveli su da se nezgoda dogodila oko 13.45 časova.

U nezgodi su učestvovali putničko motorno vozilo pežo kojim je upravljao Rales Sulejmanović (19) iz Gradiške, drugo motorno vozilo je teretno vozilo skania kojim je upravljao Nikolče Miloševski (55) iz Makedonije", istakli su iz OJT za "Nezavisne".

Kako je rečeno, Sulejmanović, supruga i četvoro dece prevezeni su na Univerzitetski klinički centar Republike Srpske gde je jedno dete podleglo povredama.

Uviđaj je obavio dežurni tužilac Miroslav Kotur, a naložena je i obdukcija preminulog deteta.

Kurir.rs/ Nezavisne novine

Prenela M.M.C.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track