IMAO CEO ARSENAL KOD SEBE! Hapšenje u Ugljeviku: Policija mu pronašla 9kg plastičnog eksploziva, detonatore, 3 puške, municiju...
Foto: Profimedia

IMAO CEO ARSENAL KOD SEBE! Hapšenje u Ugljeviku: Policija mu pronašla 9kg plastičnog eksploziva, detonatore, 3 puške, municiju...

Bosna i Hercegovina -

Policija je u pretresu na području Ugljevika pronašla devet kilograma plastičnog eksploziva, detonatore, tri automatske puške i veću količinu municije, saopšteno je danas iz Policijske uprave Bijeljina. Navedeno je da je reč o nastavku aktivnosti posle hapšenja muškarca iz Ugljevika čiji su inicijali Ž.S.

Iz policije navode da je pronađeno 15 komada plastičnog eksploziva, ukupne mase oko devet kilograma, šest detonatora sa daljinskim upravljačima i još šest inicijalnih kapisli, tri automatske puške, devet okvira u kojima se nalazila municija kalibra 7,62 milimetara, kao i oko 400 komada municije raznog kalibra.

Policija je u stanu Ž.S. ranije pronašla "hekler" sa prigušivačem i okvirom, marihuanu, ekstazi i ostale predmete, koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem krivičnih dela.

U saopštenju se navodi da je Ž.S. uhapšen zbog počinjenih krivičnih dela - neovlašćena proizvodnja i promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

Kurir.rs/Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track