PAKAO U NEBESKOJ KAFANI: Masovna tuča kriminalaca na dočeku u Banjaluci
Foto: Printscreen Yt

Na dočeku srpske Nove godine

PAKAO U NEBESKOJ KAFANI: Masovna tuča kriminalaca na dočeku u Banjaluci

Bosna i Hercegovina -

U masovnoj tuči u lokalu "Nebeska kafana" u centru Banjaluke tokom proslave pravoslavne Nove godine teško je povređen Marko B.

Povređenom su konstatovane višestruke povrede po telu, a nakon premlaćivanja vozilom Hitne pomoći prevezen je u UKC Republike Srpske.

U tuči su učestvovali kriminalci sa debelim policijskim dosijeima. Navodno su među njima bili Vanja Đurović (22), već hapšen zbog više napada nožem i ranjavanja Banjalučana, kao i Predrag Čutura (35) iz Banjaluke, koji u policiji ima debeli dosije zbog višestrukih pljački na području tog grada.

VANDALI HARAJU BANJALUKOM: Izbacio taksistu iz kola, provozao putnike, pa pobegao!

Zanimljivo je da je ovo već drugi slučaj u kojem se pominje sporni lokal, a koji se dogodio u svega tri dana. Naime, policija je 12. januara uhapsila Mirka Vrbanjca (28) iz Kneževa i Alena Đuzela (29) iz Banjaluke nakon što su u "Nebeskoj kafani" prvo tipovali, a zatim u neposrednoj blizini lokala brutalno pretukli i opljačkali Nebojšu K. (37) iz Modriče.

"Zbog čestih tuča u kojima učestvuju osobe iz kriminalnog miljea, policija je podnosila nekoliko prijava, ali lokal i dalje radi nesmetano. Nije nam jasno kako do danas nije donesena barem zaštitna mera o privremenom zatvaranju lokala", naveo je izvor EuroBlica.

(EuroBlic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja