PLJAČKA KAO NA FILMU: Opljačkan kombi koji je prevozio novac jedna osoba ranjena!
Foto: RTRS

Napad na autoputu

PLJAČKA KAO NA FILMU: Opljačkan kombi koji je prevozio novac jedna osoba ranjena!

Bosna i Hercegovina -
Pljačkaši su pucnjem iz vatrenog oružja presreli blindirano vozilo u kom je prevožen novac, nakon čega su se udaljili s lica mesta u nepoznatom pravcu

BANJALUKA - Na autoputu Banjaluka- Gradiška, kod mesta Cerovljani, Opština Gradiška, danas oko 13 časova više nepoznatih lica opljačkalo je za sada neutvrđeni iznos novca iz blindiranog vozila agencije "Sektor sekjuriti", rekla je portalu "Nezavisnih" portparol Okružnog tužilaštva Banjaluka Maja Đaković Vidović.

Ona je dodala da su pljačkaši bili maskirani, i da su pucnjem iz vatrenog oružja presreli blindirano vozilo u kom je prevožen novac, nakon čega su se udaljili s lica mesta u nepoznatom pravcu.

Ona nije mogla da potvrdi nezvanične informacije da je jedno lice ranjeno i navodno prebačeno u KC Banjaluka. RTRS nezvanično saznaje da su nepoznata lica sa automatskim puškama presrela blindirano vozilo koje je prevozilo novac i pucali na njega. Јedno lice je ranjeno, a deo novca opljačkan. Iz Sector Securityja za Klix.ba nisu željeli iznositi više detalja iako je jasno da se radi o njihovom vozilu.

"U skladu sa uputstvima iz policije, ne možemo da komentarisati slučaj do okončanja uviđaja", rekli su iz Sector Securityja. U toku je velika potraga za razbojnicima a dio autoputa Banjaluka - Gradiška je blokiran.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track