(VIDEO) DOKAZ DA JE KURIR U PRAVU: Pogledajte kako hamer Milovog SAJ juriša na građane
Foto: Printscreen Youtube

Snimak za one koji nisu verovali

(VIDEO) DOKAZ DA JE KURIR U PRAVU: Pogledajte kako hamer Milovog SAJ juriša na građane

Crna Gora -
Na video snimku se vidi kako su pripadnici specijalne policije terorisali građane koje bi trebalo da štite

PODGORICA - Kada je Kurir objavio da se specijalci u Podgorici hamerom zaleću u građane, niko nije verovao, ali su se sada pojavili dokazi da je Kurir, kao i do sada, pisao istinu ma koliko god ona delovala neverovatno.

Naime, posle napada nekih demonstranata na policiju ispred Skupštine na protestu Demokratskog fronta (DF) u subotu veče 24. oktobra, mnogi građani tvrde da su ih specijalci, crnim policijskim “hamerom” sa oznakom SAJ-a, jurili u nameri da ih povrede, dok su bežali od suzavca i šok bombi.

To se sada može videti i na snimcima Radio Televizija Vojvodine. Hamer koji koriste specijalci jurio je ulicom od nekadašnjeg hotela Crna Gora ka Starom aerodromu, a očevici tvrde da je vozač imao nameru, ne da ih zaplaši, već povredi.

Po rečima očevidaca, među okupljenima je bila i jedna starija gospođa sa štakama.

Na snimku se osim mirnih građana koji se vraćaju s protesta vidi i deo maskiranih huligana koji beže s motkama u rukama.

Pošto se zaleteo u nekoliko desetina okupljenih, hamer se kasnije vratio do ispred gradilišta hotela Hilton i iz njega su izašli neki specijalci.

Kasnije će se ispostaviti da je ovaj hamer, koji koristi SAJ, država privremeno oduzela pre 4 godine od Rožajca Safeta Kalića, koji je optužen za pranje novca od šverca droge.

Evo kada je Kurir objavio da Milova policija gazi ljude hamerima i ko su pripadnici SAJ-a koji su gazili narod.

Takođe, pripadnici SAJ su pokazali svoju surovu brutalnost kada su iz kola izvukli Milorada Martinovića i bez milosti ga isprebijali, dok su njegovo vozilo uništili.

(Vijesti.me)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja