PAKLENI PLAN: Ukrajinski nacisti dolaze Milu u pomoć!
Foto: AP

Spremni na sve

PAKLENI PLAN: Ukrajinski nacisti dolaze Milu u pomoć!

Crna Gora -
Ukrajinski radikali i učesnici sukoba u Odesi i Kijevu bi trebalo da se fizički suprotstave demonstrantima, učestvuju u provokacijama i podrže druge napore Vlade da održi vlast u zemlji, navodi portal South Front

Internet portal SouthFront izneo je informaciju da su crnogorske i ukrajinske vlasti prošlog meseca postigle sporazum da ukrajinski radikali i učesnici sukoba u Odesi i Kijevu dođu u Crnu Goru i pomognu režimu Mila Đukanovića da se održi na vlasti.

Kako navodi ovaj portal, pregovori se ostvaruju pod patronatom SAD, a prema tom planu, ukrajinski radikali i učesnici sukoba u Odesi i Kijevu bi trebalo da se fizički suprotstave demonstrantima, učestvuju u provokacijama i podrže druge napore crnogorskog režima da zadrži vlast u zemlji.

Foto: AP
Foto: AP

South front navodi da je time crnogorsko rukovodstvo pokazalo da je spremno na vršenje krivičnih dela po analogiji sa akcijama vlade u Kijevu. Štaviše, pokazalo se spremnim da učestvuje u kriminalnoj zaveri protiv sopstvenog naroda, zarad interesa destruktivnih grupa u vlasti SAD.

Prema saznanjima portala South Front, samo deo američke vlade podržava ovu vrstu akcija, a razvoj događaja u Crnoj Gori se odvija na osnovu pristupa američkog Stejt departmenta.

- Pozivamo građane Crne Gore da budu oprezni i obrate pažnju na ljude koje teško govore srpski ili govore samo engleski, navodi se na kraju teksta.

(Izvor: South Front - priredio M. Đorđević)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track