(KURIR TV) ANDRIJA MANDIĆ: Opkolićemo Mila u nedelju, ovaj put mora pasti!
Foto: Fonet/Nenad Đorđević

Uoči okupljanja zakazanog za nedelju

(KURIR TV) ANDRIJA MANDIĆ: Opkolićemo Mila u nedelju, ovaj put mora pasti!

Crna Gora -
Predsednik Nove srpske demokratije i poslanik Demokratskog fronta Andrija Mandić za nedelju, 15. novembar, najavio je novi protest parlamentarne opozicije u Podgorici, pod nazivom "Opkoljeni ste".

Mandić u izjavi za Kurir objašnjava da je u pitanju velika protestna akcija okupljanja i opkoljavanja najvažnijih državnih institucija Crne Gore, koje zarobljenima drži jedan čovek, kao i jedne banke, koja je u vlasništvu porodice tog istog čoveka - porodice Đukanović.

"Napravićemo kilometarski živi lanac, čiju će svaku kariku činiti jedan slobodan čovek. Tim lancem opkolićemo Vladu CG, Ministarstvo spoljnih poslova, Ministarstvo finansija, Predsedništvo, Skupštinu, Ustavni sud, Tužilaštvo, Centralnu banku, hotel "Hilton", Crnogorsko Narodno pozorište i druge važne institucije ove države, čime nameravamo da pošaljemo snažnu poruku građanima da je došlo vreme da se one oslobode", ističe Mandić.

On dodaje i da ne očekuje da će se na protestu ponoviti incidenti, ali ni ne isključuje tu mogućnost.

"Sa crnogorskim diktatorom Milom Đukanovićem nikada ne znate na čemu ste i ne možete pretpostaviti kada će ubaciti svoje provokatore ili kada će kriminalci u uniformama nasrnuti na goloruki narod", zaključuje lider DF.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track