RADUNOVIĆ: Milo se ponaša kao Pinoče!
Foto: Beta

Postao preosetljiv na kritiku

RADUNOVIĆ: Milo se ponaša kao Pinoče!

Crna Gora -
PODGORICA - Potpredsednik Nove srpske demokratije Slaven Radunović osuduo je privođenje članova Građanskog pokreta Otpor Petra Šćepanovića i Aljoše Turovića, zbog fotografisanja nepropisno parkiranih službenih automobila premijera Mila Đukanovića i njegove pratnje.

"iz Đukanovića je počeo da progovara Pinoče. Više nije sposoban da istrpi bilo kakav vid građanskog otpora. Bilo bi dobro da mu lični lekar propiše 7-8 dana pregovora, da se malo opusti. Petar i Aljoša su uhapšeni, jer su snimili nepropisno parkirane automobile iz njegove pratnje! Šta je sledeće? Prebijanje zbog podrugljivog pogleda? Izražavam punu solidarnost ovim mladim, hrabrim ljudima i svim njihovim vršnjacima koji ne pristaju da budu ponižavani. Doći će i ovome kraj. Sloboda ili ništa", napisao je Radunović na svom Fejsbuk profilu.

DA LJEKAR HITNO PROPIŠE DJUKANOVIĆU 7-8 DANA PREGOVORA, DA SE OPUSTIIz Djukanovića je počeo da progovara Pinoče. Više...

Posted by Slaven Radunovic on недеља 21. фебруар 2016.

Šćepanović i Turović su, nakon višečasovnog zadržavanja, pušteni iz policijske stanice.

Oni su na ulici, u blizini restorana "Dali", fotografisali nepropisno parkirane automobile, među kojima je jedno od njih imalo registarske oznake PG CG 003. Vozilo sa oznakama PG CG 003 koristi premijer Milo Đukanović.

(www.in4s.net)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track