(VIDEO) ZAPALJENO VOZILO IZ PRATNJE MILA ĐUKANOVIĆA: U njemu bila municija, čuli se pucnji
Foto: Youtube, Reuters

UDES na ulazu u podgoricu

(VIDEO) ZAPALJENO VOZILO IZ PRATNJE MILA ĐUKANOVIĆA: U njemu bila municija, čuli se pucnji

Crna Gora -

Na ulazu u Podgoricu, u mestu Kokoti, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je zapaljen automobil iz pratnje bivšeg premijera Crne Gore i predsednika Demokratske partije socijalista (DPS), Mila Đukanovića, a povređeno je troje ljudi.

Prema saznanjima lokalnih medija, udes se dogodio kada je automobil nikšićkih tablica, koji se kretao iz suprotnog pravca udario u vozilo iz Đukanovićeve pratnje. Vozač Vojislav Vujović (66) je hteo da pretekne vozilo iz pratnje, a tom prilikom je zadobio lakše povrede.

foto: Vijesti/Filip Roganović

Sa druge strane, povređena su dvojica članova pratnje, Jovan Trebješanin i Dražen Živković. Jedan je slomio kuk, a drugi je ugruvan i oni su prebačeni u Klinički centar. Milo Đukanović nije povređen jer se nalazio u drugom automobilu, a večeras je govorio na konferenciji jevrejskih zajednica jugoistočne Evrope u Budvi.

foto: Youtube/Printscreen

"Prema informacijama koje posedujemo u ovom momentu, jedan policijski službenik je zadobio povredu kuka dok je drugi ugruvan. V.V. je takođe zadobio povrede, a prema informacijama koje u ovom momentu posedujemo u pitanju su lakše telesne povrede", saopšteno je iz Uprave policije.

Na vozilu iz pratnje, kako je saopšteno iz policije, nastala je totalna šteta.

Očevici su kazali da je zapaljeni automobil bio pun municije da su se čuli pucnji. Navodno, u vozilu su bili municija i suzavac, pa je nakon izbijanja vatre, upravo ona pucala, prenose Vijesti.

Na teren su upućene ekipe hitne pomoći. Iz Vatrogasne službe kazali su da su na lice mesta odmah upućena dva vatrogasna vozila i pet vatrogasaca i da je požar ugašen oko 18:20 sati.

Put Podgorica – Cetinje je na mestu udesa u potpunoj blokadi. Đukanović se sa pratnjom večeras zaputio ka Cetinju, gde treba da bude održana prva konvencija na lokalnim izborima u Prijestonici, zakazanim za 26. novembar.

Uviđaj je u toku.

Kurir.rs/CDM/Vijesti

Foto: Youtube/Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

JAKA EKSPLOZIJA U PODGORICI: Bačena bomba na kuću oca Damira Mandića

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track