TIVATSKI KOMUNALNI POLICAJCI NE ŠTEDE KOLEGE: Za nepropisno parkiranje pišu kaznu i kolegama iz MUP-a
Foto: Vijesti.me/Siniša Luković

svaka čast

TIVATSKI KOMUNALNI POLICAJCI NE ŠTEDE KOLEGE: Za nepropisno parkiranje pišu kaznu i kolegama iz MUP-a

Crna Gora -

Komunalna policija opštine Tivat na delu je dokazala da nastoji da beskompromisno primenjuje zakonska ovlašćenja prema svima, pa čak i kolegama iz uniformisane policije MUP-a.

Dežurni komunalni policajac juče oko podne napisao je kaznu za nepropisno parkiranje službenog policijskog patrolnog vozila.

Policajac je vozilo parkirao na parkingu u Ulici palih boraca, ispred zgrade Opštine Tivat, na mestu gdje je saobraćajnim znakon i horizontalnom signalizacijom jasno zabranjeno zadržavanje i parkiranje svih automobila, osim službenih vozila Opštine.

Vozač službenog "mercedesa“ (PG CG 302), uprkos glasnom negodovanju, dobio je nalog za plaćanje novčane kazne, ali ga je on odmah i iscepao i seo u automobil.

Nepropisno parkirani državni “mercedes“, prema spisku objavljenom na sajtu Vlade, pripada Sektoru za poslove protokola Generalnog sekretarijata Vlade.

Tivatska Komunalna policija nedavno je napisala i nalog za plaćanje kazne potpredsedniku Opštine Siniši Kusovcu (DPS), čiji je službeni "reno megan“ (TV CG-003) bio nepropisno parkiran na dijelu Trga Dara Petkovića u centru grada.

Kurir.rs/Vijesti.me

Foto: Vijesti.me

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track