Najnovije vesti

PLJAČKA UŽIVO! UPAO U KLADIONICU SA NOŽEM, ALI MU SE TO UBRZO OBILO O GLAVU: Pogledajte kako su radnik i jedan gost oterali pomahnitalog pljačkaša (VIDEO)
Foto: Youtube/Printscreen

PROPALI MU PLANOVI

PLJAČKA UŽIVO! UPAO U KLADIONICU SA NOŽEM, ALI MU SE TO UBRZO OBILO O GLAVU: Pogledajte kako su radnik i jedan gost oterali pomahnitalog pljačkaša (VIDEO)

Crna Gora
16:44h

Danilovgradska policija intenzivno traga za razbojnikom koji je, maskiran i naoružan nožem, u subotu upao u jednu kladionicu i pokušao da odnese pazar.

Međutim, u toj nameri ga je sprečio radnik koji se fizički suprotstavio napadaču.

Kamere pokazuju da je u kladionici osim radnika za pultom bio i muškarac, koji je sedeo za jednim od stolova i iščekivao rezultate utakmica.

foto: Youtube/Printscreen

U jednom trenutku u kladionicu je upao mlađi momak sa majicom preko lica i nožem u ruci, na kojoj su bile gumene rukavice.

Razbojnik je odmah krenuo ka pultu i vitlajući nožem zahtevao od radnika da mu preda novac. Međutim, radnik je bio dovoljno priseban i odmah je reagovao uhvativši razbojnika za ruku u kojoj je držao nož.

Nastalo je otimanje oko noža, a u savladavanje razbojnika uključio se i jedan od gostiju koji se zadesio tu, što je omogućilo radniku da pritisne panik taster, odnosno alarm. Čim je čuo alaram, razbojnik je odustao od pljačke i pobegao.

Slučaj je odmah prijavljen policiji.

Kurir.rs/CDM Foto: Youtube/Printscreen

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...