Najnovije vesti

JAMI OTKRILA KAKO JE ZAVELA MILA: Upoznali smo se u hotelu, govorio mi je da sam DRAGULJ! Po mene je slao avione, a kad sam se razmazila, tek onda mi je ispunjavao sve želje
Foto: Youtube/Printscreen, EPA

družili se 90-ih

JAMI OTKRILA KAKO JE ZAVELA MILA: Upoznali smo se u hotelu, govorio mi je da sam DRAGULJ! Po mene je slao avione, a kad sam se razmazila, tek onda mi je ispunjavao sve želje

Crna Gora

Jasna Milenković Jami devedesetih je bila jedna od najpopularnijih pevačica u regionu, pa ne čudi da je zapala za oko i Milu Đukanoviću koji je tada tek započeo svoju dugu vladavinu.

Jami je za medije više puta govorila kako je zavela crnogorskog predsednika.

 

"Mila sam upoznala u hotelu 'Crna Gora' u Podgorici. Tamo sam pevala na zabavama u zelenom salonu. Bila sam provokativna, intrigantna za Crnogorce. Često sam išla tamo i ponosna sam na to, jer je to jedan... ma, predivan deo mog života! Te zabave su počele 1991. i pevala sam tamo naredne četiri godine. Crnogorski politički vrh je često dolazio. Upoznala sam ih sve, pa i Mila“, objasnila je Jami.

foto: Youtube/Printscreen

"Vrlo sam interesantna ljudima, pogotovu kad se malo otkačim i počnem da se zezam, pričam šatrovački. Verovatno sam i psihički i fizički bila totalno drugačija od nekih žena koje je Milo do tada poznavao. Obično sednem za sto s njih dvadesetak i počnem da se zezam, da se smejem, a njih je to, po svemu sudeći, oduševljavalo. Milo mi je rekao da sam dragulj!“, dodala je pevačica.

 

Ni priču o privatnim avionima i helikopterima, Jami nije porekla.

 

"Pa, bilo je! Zaslužila sam! Sećam se situacije kad sam pozvana na neki nastup u Crnu Goru, a tada sam bila na Kopaoniku, pa nije postojala teoretska šansa da stignem. Helikopter je došao po mene i odvezao me u Podgoricu. Što se tiče malih aviona, možda sam se razmazila pa sam rekla da mi se ne putuje velikim avionima, i udovoljavalo mi se! I to je u redu, jer odlično radim svoj posao“, pohvalila se Jami svojevremeno u jednoj emisiji.

 

Kurir.rs
Foto: EPA - Youtube/Printscreen

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...