HRABRA DRAGANA IZ BIJELOG POLJA SAVLADALA RAZBOJNIKA! Vukao me je skoro dva metra...
Ilustracija, Foto: Shutterstock

prijavila slučaj

HRABRA DRAGANA IZ BIJELOG POLJA SAVLADALA RAZBOJNIKA! Vukao me je skoro dva metra...

Crna Gora -

Nepoznati muškarac napao je prošle nedelje Bjelopoljku Draganu Konatar dok se vraćala s posla. On je u ulici iza gradskog stadiona u Nikoljcu pokušao da joj otme torbu, ali mu se hrabra Bjelopoljka odlučno suprostavila.

Dragana svakog dana po završetku posla u bjelopoljskom Osnovnom sudu, gde kao diplomirana pravnica obavlja pripravnički staž, pešice ide do stana u Rakonjama. Toga dana oko 17 sati dok se kretala ulicom iza gradskog stadiona, čula je kako joj se neko približava užurbanim koracima.

"Videla sam mladića sa kapuljačom na glavi koji mi se približio na korak. Shvatila sam da želi da mi otme torbu. Počeli smo da se otimamo oko torbe, usled čega sam pala na asfalt, ali nisam ispuštala tašnu. On je i mene i tašnu vukao skoro dva metra. Branila sam se grčevito i u tom otimanju sam nekako uspela da ga udarim nogom. On je tada ispustio tašnu i pobegao", ispričala je Dragana za Dan.

Kaže da je još boli rame od pada na asfalt, ali da srećom nije doživela druge povrede.

"Izuzev šoka koji sam doživela, sve je prošlo dobro. Pozvala sam taksi i otišla u Centar bezbednosti, gde sam prijavila ovaj slučaj", rekla je Konatar.

U Centru bezbednosti su za Dan kazali da rade na rasvjetljavanju ovog napada.

Kurir.rs/Kodex

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track