MUŽ I SINOVI ZARAŽENE CRNOGORKE TAKOĐE POZITIVNI: Ovo su simptomi, a evo kad i kako smo doputovali iz Barselone!
Foto: Facebook/Dragi Vujačić

lakši simptomi

MUŽ I SINOVI ZARAŽENE CRNOGORKE TAKOĐE POZITIVNI: Ovo su simptomi, a evo kad i kako smo doputovali iz Barselone!

Crna Gora -

Suprug jedne od prve dve zaražene žene u Crnoj Gori, potvrdio je da su on i njihova tri sina takođe oboleli od korona virusa.

On je na Fejsbuku objavio da su njihovi testovi to potvrdili, ali da se osećaju manje više dobro.

Oni su u martu boravili u Barseloni, a evo i priče kao su se odlučili na putovanje kojim su proslavili srebrnu svadbu:

"Na dan leta već je bilo aktuelno žarište u sjevernoj Italiji. Razmišljali smo. Španija je bila čista. Poći u Barselonu je bilo kao poći u Crnu Goru. Po dolasku u Kataloniju uz šetnje po divnom gradu pratili smo situaciju u svetu. Virus se rapidno prenosio. Nakon nekoliko dana, pojavljuje se veliki broj obolelih u Madridu. Ipak na dan povratka u Crnu Goru, osim nekoliko slučajeva po selima u Kataloniji, Barselona je bila još uvek čista. Bez ijednog zvanično obolelog. Taj dan crnogorske Vlada je zabranila sve letove iz Španije. Da smo doleteli normalno u Crnu Goru možda bi nas smestili u karantin. Ne znam da li smo ih tada imali i da li su bili funkcionalni. Ovako smo se snalazili kako znamo. Kao i mnogi drugi sa našeg ali i drugih letova. Odabrali smo opciju Atina – Tirana, pa drumom. Tada još nisu postojali nikakvi formulari za popunjavanje na granici, uputstva ili slično", naveo je on.

Pojasnio je da je njegova supruga već sutra dobila temperaturu i oni su, za svaki slučaj, odmah stupili u kontakt za Centrom za epidemiologiju.

"Od tada smo postupali po njihovim instrukcijama. Da li bi sve ovo ponovili da smo znali, naravno da ne. Glupo je i pričati. Da li je bilo još zaraženih povratnika koii se nisu prijavili, ne znam. Previše je "da li" u svemu tome" napisao je.

Kurir.rs / Tanjug, Foto: Faceboo / Dragi Vujačić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track