AMERIČKA AMBASADORKA U CRNOJ GORI OVOM IZJAVOM POTVRDILA: Đukanović, Krivokapić i Bečić su u dilu!
Foto: Nemanja Nikolić, EPA / Boris Pejović

kaže da joj je drago što se sastaju

AMERIČKA AMBASADORKA U CRNOJ GORI OVOM IZJAVOM POTVRDILA: Đukanović, Krivokapić i Bečić su u dilu!

Crna Gora -

Ambasadorka SAD u Crnoj Gori Džudi Rajzing Rajnke sugerisala je Milu Đukanoviću, Zdravku Krivokapiću i Aleksi Bečiću da joj je drago što njih trojica sarađuju.

Trojci je poručila da i u budućnosti očekuje da sarađuju na njihovo i zadovoljstvo Crne Gore.

"Bilo mi je jako drago kada sam ranije ove sedmice čula da su se tri predsednika – predsednik države, Vlade i Skupštine sastali u cilju pripreme za sastanak, za koji sam shvatila da će biti održan u petak. Pripremni sastanci su upravo ono šta predsednici u toku kohabitacije treba da rade, treba da detaljno diskutuju, da pripreme i održavaju sastanke i postignu dogovore.

Zdravko Krivokapic
foto: beta

Tako izgleda kohabitacija – izazovna je, njihove politike su umešane, lične emocije, ali takođe deli se ista želja da ova zemlja, Crna Gora, ima svetlu budućnost i ja zaista verujem da tri predsednika dele taj stav. Ovo je divna, jaka zemlja, koja ima građane koji zaslužuju da budu prosperitetni i da žive u stabilnom, zdravom, produktivnom društvu.

Ostavljam liderima da prate svoju savest, svoje vrednosti i da ujedine zemlju. Taj poziv za jedinstvo, ako se bude čuo od svih sa političke scene, osnažiće budućnost Crne Gore i tome se radujem", kazala je američka ambasadorka, prenele su Vijesti.

Ovom izjavom američka ambasadorka je jasno poručila da nema otklona od DPS politike i da ova Vlada nastavlja da ispunjava naloge američke administracije, prenosi portal Borba.me.

"Konačno, maske su pale, hvala američkoj ambasadorki što nam je rekla javno oni što znamo. Krivokapić je novi-stari Krivokapić u zagrljaju DPS-a!", smatraju na portalu Borba.me

Kurir.rs/Borba.me

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja