PRVA DAMA BAHATOSTI: Lidija na sebi uvek nosi HILJADE EVRA, Milu je ljubav iz srednje škole! Evo čime se bavi žena predsednika CG
Foto: Youtube printscreen

samo strani dizajneri

PRVA DAMA BAHATOSTI: Lidija na sebi uvek nosi HILJADE EVRA, Milu je ljubav iz srednje škole! Evo čime se bavi žena predsednika CG

Crna Gora -

Lidija Đukanović, žena crnogorskog predsednika, svog supruga prati godinama na događajima, a u medijske stupce dolazi uglavnom zbog skupih komada odeće koje "prošeta".

Kako piše u biografiji predsednika Crne Gore, košarka je "kriva" za srednjoškolsku ljubav na "prvi pogled" s košarkašicom "Budućnosti", pravnicom Lidijom, devojačko Kuč, s kojom se oženio posle osam godina zabavljanja.

Imaju sina Blaža i, kako Lidija kaže, Mila voli ne zato što je njen suprug i funkcioner, već što je "svaki dan bez njega izgubljen".

Supruga predsednika Crne Gore Mila Đukanovića, Lidija, vlasnica je vrednih nekretnina u Podgorici.

1 / 7 Foto: Printscreen/Facebook

Li­di­ja je za­po­sle­na u Pr­voj ban­ci, gde je naj­ve­ći po­je­di­nač­ni ak­ci­o­nar njen de­ver Aco Đu­ka­no­vić, prenosili su cg mediji u prošlosti.

Čini se ipak da je najveću pažnju javnosti dobijala u modnim istupima na pojavljivanjima sa svojim suprugom. Tako su je prozivali zbog haljine koja košta 3.500 evra, a u kojoj se pojavila prošle godine na predsedničkoj večeri u Parizu.

Lidija je nedavno bila i zvezda NATO samita u Madridu, koja se pojavila u izazovnoj cvetnoj haljini sa otvorenim dekolteom.

Prva dama Crne Gore Lidija Đukanović zapanjila je sve i 2019. godine, kada je je na godišnjem zvaničnom ručku Prvih dama, koja je organizovana u okviru 74. zasIedanja Generalne skupštine Ujedinjenih nacija u Njujorku, nosila torbu iz nove kolekcije brenda "Dior", njena omiljena marka, koja košta 4.100 evra.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track