02:24

MILOVO SVE ILI NIŠTA! Raković: Izgubi li izbore u maju, izgubiće imunitet PRETI MU ZATVOR ZBOG ŠVERCA CIGARETA?!

CRNA GORA

MILOVO SVE ILI NIŠTA! Raković za Kurir TV: Izgubi li izbore u maju, izgubiće imunitet PRETI MU ZATVOR ZBOG ŠVERCA CIGARETA?!

Crna Gora -

Na obruč optužbi za organizovani kriminal, šverc cigareta i narkotika koji se sve više steže oko Mila Djukanovića on iznova po oprobanom receptu poteže identitetska pitanja i pitanja crkve.

U Skaj komunikacijama pripadnika organizovane kriminalne grupe Škaljari od 29. februara 2020. godine između Srđana Vukića i Zlatka Draškovića razgovaralo se o ubistvu predsednika Crne Gore Mila Đukanovića. Odmah po saznanju, Više državno tužilaštvo u Podgorici formiralo je predmet povodom objavljenih transkripata.

Dritan Abazović, Milo Đukanović
foto: EPA/Boris Pejović, EPA/Igor Kupljenik

U tridesetogodišnjoj vladavini Mila Đukanovića premrežile su se i mafija i politika i pravosuđe, a Dritanova i Jokovićeva Vlada udarila je svom žestinom tu hobotnicu.

Prof. dr Aleksandar Raković, istoričar, smatra da je Đukanović u velikom strahu i da je jedino što ga štiti trenutno imunitet.

- Đukanović je u velikom strahu jer prvi prsten njegovih saradnika je već u zatvoru. Abazović je najavio da bi on mogao biti sledeći, mada njega još uvek štiti imunitet dok je predsednik Crne Gore. Ali izbori će biti u maju sledeće godine, ako se Milo kandiduje izgubiće te izbore i imunitet više neće imati. Tako da procedura koju Abazović već sada vodi ide ka tome da Đukanović bude makar pozvan da da izjavu u tužilaštvu. On se sad toga plaši pa zato prebacuje loptu na teren SPC i Republike Srbije - rekao je Raković.

Aleksandar Raković
foto: Kurir Televizija

- Pritom na zapadu je već počelo da se razmišlja o nekom novom ujedinjenju Srbije i Crne Gore. Crna Gora se pokazala kao disfunkcionalna potpuno. Videli smo koliko ima tamo kriminala i korupcije, to nikome ne prija. Čak ni zapadu koji je to tolerisao kako bi razbio zajedničku državu sa Srbijom 2006. godine.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

06:07

SVAKI PUT KAD MILO SPOMENE SPC ZNAČI DA JE UKRAO MILION EVRA! Manipulaciji Đukanovića nikad kraja: Oseća se nemir u DPS-u!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track