DRITAN ABAZOVIĆ POKAZAO FOTOGRAFIJU NA SEDNICI: Milo Đukanović sa "škaljarcima" (FOTO, VIDEO)
Foto: Facebook Printscreen

SEDNICA ODBORA ZA BEZBEDNOST I ODBRANU

DRITAN ABAZOVIĆ POKAZAO FOTOGRAFIJU NA SEDNICI: Milo Đukanović sa "škaljarcima" (FOTO, VIDEO)

Crna Gora -

PODGORICA - Predsednik Vlade Crne Gore u tehničkom mandatu Dritan Abazović danas je na sednici Odbora za bezbednost i odbranu pokazao fotografiju na kojoj se kako tvrdi vidi predsednik Crne Gore i Demokratske partije socijalista (DPS) Milo Đukanović sa pripadnicima škaljarskog kriminalnog klana.

"Izneću optužbe za "brata Abaza" i da vam pokažem jednu fotografiju Mila Đukanovića sa "škaljarcima". Reći ću vam imena i prezimena.

Dritan Abazović, škaljarci, Milo Đukanović
foto: Facebook Printscreen

Ovo (sa Đukanovićem) je Zoran Mrvaljević zvani Mrva i drugi gospodin koji nije među živima. Sačekajte foto-sešn. Znajte da ima popa i nad popom", poručio je Abazović.

01:37

Abazovic pokazao sliku Mila Djukanovica sa Skaljarcima - Brat Abaz ne ostaje nikom duzan

Sednica Odbora za bezbednost i odbranu na kojoj bi trebalo da se obavi kontrolno saslušanje čelnika Vlade, policije, Agencije za nacionalnu bezbednost i tužilaštva povodom aktuelnih dešavanja u bezbednosnom sektoru i oblasti međunarodne diplomatije, počela je nešto pre 11 časova.

Sednici prisustvuju premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović, glavni specijalni tužilac (GST) Vladimir Novović, vršilac dužnosti (v.d.) vrhovne državne tužiteljke (VDT) Maja Jovanović (VDT), tužilac u Specijalnom državnom tužilaštvu (SDT) Jovan Vukotić i pomoćnik direktora Uprave policije (UP) Dejan Knežević.

Na sednici nema bivšeg direktora Agencije za nacionalnu bezbednost (ANB) Sava Kentere, ministra odbrane i potpredsednika Vlade Raška Konjevića i direktora Uprave policije Zorana Brđanina (UP).

Ministar unutrašnjih poslova Filip Adžić došao je na sednicu kad je već bila u toku.

Kurir.rs/Vijesti/Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja