03:37

MILO UZVRAĆA UDARAC ? Funkcioner DF-a: Očekivao sam nešto konkretnije od Abazovića DRITAN U PETAK IZNOSI NOVE DOKAZE

KURIR TELEVIZIJA

MILO UZVRAĆA UDARAC? Funkcioner DF: Očekivao sam nešto konkretnije od Abazovića DRITAN U PETAK IZNOSI NOVE DOKAZE

Crna Gora -

Slika predsednika Crne Gore Mila Đukanovića sa pripadnicima Škaljarskog klana koju je pokazao premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović uzburkala je javnost.

Ovaj postupak komentarisao je u jutarnjem programu funkcioner Demokratskog fronta Ivan Kopitović.

Jutarnji špic
foto: Kurir televizija

- Nije ništa novo to što je izneo gospodin Abazović. Jedini problem je što je slika je iz 1996 i pitanje je da li su određeni ljudi sa slike među živima, ali definitivno potvrđuje tezu da postoj sprega između organizovanog kriminala i lidera i funkcionera DPSa - rekao je Kopitović i dodao:

- Proteklih dana i meseci se u Crnoj gori događaju zaplene cigareta, pa smo imali i smenu Sava Kentere sa čela agencije tela za nacionalnu bezbednost, koje je Abazović označio ka ključnu za borbu protiv korupcije I kriminala. Definitivno ovo je tema koja može poljuljati Mila Đukanovića, ali kao najiskusniji političar na crnogorskoj sceni, mislim da neće ni on ostati dužan.-

On je istakao da su postupci crnogorskog lidera u poslednje vreme problematični i da ne idu u dobrom smeru:

- Nekoliko puta je hteo da prekrši ustav tako što je hteo da raspusti skupštinu. Njegove akcije u finišu mandata ne navodi ni na šta dobri- zaključio je Kopitović.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track