MILOVA ŽENA PONELA PRESKUP NAKIT: Lidija Đukanović na skup došla sa ogrlicom "teškom" čak 15.000 evra!
Foto: Printscreen YT

ima se

MILOVA ŽENA PONELA PRESKUP NAKIT: Lidija Đukanović na skup došla sa ogrlicom "teškom" čak 15.000 evra!

Crna Gora -

Supruga predsednika Crne Gore Mila Đukanovića, Lidija Đukanović, na predizbornom skupu u Nikšiću nosila je skupocenu "Cartier" ogrlicu sa krstom čija je cena ni manje ni više nego 15.600 evra.

Naime, Alijansa žena DPS Nikšić organizovala je druženje sa prvom damom Crne Gore u sklopu kampanje za predstojeći drugi krug predsedničkih izbore. To je prvi put da se Lidija Đukanović aktivno uključila u kampanju svog supruga.

Lidija Đukanović
foto: Printscreen YT

Poznata godinama unazad kao neko ko se često ogrne skupim krpicama, što je otvoreno iritiralo javnost, ni ovog puta nije izneverila, te je na pomenutom događaju ponela dijamantsku ogrlicu marke Cartier, koja, prema podacima koji se mogu naći na internetu, košta 15.628 evra.

Inače, prosečna zarada u januaru ove godine u Crnoj Gori iznosila je 757 evra, što znači da se Cartier dijamantska oglica može kupiti za oko 20 prosečnih plata.

Podsećanja radi, Lidija Đukanović godinama se pojavljivala u javnosti u skupocenima komadima garderobe i nakita, a čini se da je "kap koja je prelila čašu" u javnosti bilo njeno pojavljivanje krajem prošle godine u "Dior" prsluku koji košta oko 4.300 evra.

Kurir.rs/

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track