POJAVIO SE SNIMAK DRITANA KAKO NAPUŠTA DISKOTEKU: Mladići uzvikuju "Ua!" i "Milo!", iz policije kažu da nije napadnut (VIDEO)
Foto: Youtube/ CdM Portal, Beta Milos Miskov

POJAVIO SE SNIMAK DRITANA KAKO NAPUŠTA DISKOTEKU: Mladići uzvikuju "Ua!" i "Milo!", iz policije kažu da nije napadnut (VIDEO)

Crna Gora -

Nakon što je objavljeno da je sinoć došlo do incidenta u budvanskoj diskoteci Top Hil, pri čemu je evakuisan i crnogorski premijer u teničkom mandatu Dritan Abazović, sajt CdM je objavio video snimak na kome se vidi kako Abazović odlazi iz popularne diskoteke.

Nanovi se da je pritom nekoliko mlađih osoba uzvikivalo “Ua, Ua!” i “Milo, Milo”,

Vidi se i kako nekoliko osoba izlazi iz diskoteke kašljući. Iz policije su za CdM rekli da je u diskoteci upotrebljen sprej s nadražujućim dejstvom, ali tek kad je Abazović izašao iz diskoteke.

Dritan Abazović
foto: EPA/Georgi Licovski, Shutterstock

Iz policije su prethodno za CdM saopštili da Abazović nije napadnut, već da je došlo do sukoba između nekoliko osoba, a da je premijer u tehničkom mandatu u tom trenutku prolazio pored njih.

Na videu koji CdM objavljuje prikazano je, da dok Abazović sa obezbeđenjem odlazi, policajci izvode više osoba iz diskoteke.

Vidi se i kako dva policajaca utrčavaju u diskoteku, a grupa mladića istrčava iz nje.

Očevici događaja za CdM rekli su ranije da su videli da je policija evakuisala Abazovića i da je privela više osoba.

- Delovalo je da je on napadnut jer ga je čovek psovao do ulaska u maricu. Intervenisalo je 15-20 policajaca sigurno - naveli za CdM očevici događaja.

U budvanskoj diskoteci Top Hil sinoć je održan koncert Dina Merilina.

(Kurir.rs/CdM)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track