(FOTO) EVO KAKO LUPA JOSIPOVIĆ: Bivši predsednik Hrvatske ruši zidove!
Foto: Facebook Ps

Nova zanimacija

(FOTO) EVO KAKO LUPA JOSIPOVIĆ: Bivši predsednik Hrvatske ruši zidove!

Hrvatska -
Ivo Josipović odlučio je da uštedi na renoviranju novih stranačkih prostorija pa se i sam prihvatio posla

ZAGREB - Bivši predsednik Ivo Josipović do sada se fotografisao za klavirom i tako je naglašavao svoju umetničku stranu, ali vremena su se promenila i u ruke uzeo macolu. Njegov sekretar stranke objavio je na društvenim mrežama fotografiju kako Josipović u odelu razbija tim teškim čekićem zid, što je potpuno neočekivano od bivšeg predsednika koji sada vodi stranku Naprijed Hrvatska.

- Nisam srušio cijeli zid, samo sam napravio prve udarce. Ostatak sam prepustio majstorima koji se više od mene razumeju u preuređenja - rekao je Josipović.

Rupu u zidu je napravio u svojim novim stranačkim prostorijama u Zagrebu. Naime gradonačelnik Milan Bandić je ove godine njegovoj stranci odobrio korištenje gradskog prostora od skoro 200 kvadrata. Za ovaj prostor plaćaće manje od tisuću kuna mesečno, što je oko 130 evra! U istoj zgradi, Bandić je dao i prostorije Reformistima Radimira Čačića koji su u kolaciji s Josipovićem.

- Dobili smo dozvolu da uklonimo jedan zid. Prostor je prilično ruiniran i trebaće dosta da se uloži dok ga stavimo u funkciju - kaže Josipović.

A on bi da malo uštedi pa se i sam prihvatio lupanja!

(24sata.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track