(VIDEO) MONSTRUOZNO UBISTVO U HRVATSKOJ: Sin (19) iskasapio majku i oca do neprepoznatljivosti!
Foto: Printscreen Youtube

tela pronašla ćerka

(VIDEO) MONSTRUOZNO UBISTVO U HRVATSKOJ: Sin (19) iskasapio majku i oca do neprepoznatljivosti!

Hrvatska -

ZAGREB - Bračni par M.Š. i S. Š. pronađeni su mrtvi danas oko 12.30 sati kada je policija po prijavi njihove ćerke provalila u njihovu obiteljsku kuću u Lukinić Brdu nadomak Pokupskog.

Po ulasku u kuću kraj njihovih beživotnih tela sedeo je njihov 19-godišnji sin S.Š. Prema policijskim informacijama s lica mesta ubistvo se dogodilo najverovatnije u sredu tokom dana.

U kući je policija pronašla sina kako sedi pored mrtvih roditelja, a pored njega je bila lovačka puška, navodi jedan od meštana. Navodno je policajci pronašla i nož kraj tela koja su bila izbodena do neprepoznatljivosti, rekli su nam vidno uznemireni meštani Pokupskog nakon stravičnog dvostrukog ubojstva. Policija istražuje okolnosti ove porodične tragedije koja je šokirala celo mesto.

Prema svedočenju meštana, ćerka bračnog para je jutros došla do kuće i naišla je na zaključana vrata, a kako ih nitko nije otvarao obilazila je oko kuće i kroz prozor videla da na stolu u jednoj sobi gori sveća.

Uspaničila se i odmah otrčala do prvih komšija. Pitala ih je da li su videli njene roditelje, a kada su joj rekli da nikoga nisu videli još od prethodnog dana, pozvali su i lokalnu prodavnicu kako bi se uverili da li su jutros nešto kupovali.

Kada im je rečeno da nisu dolazili ćerka je pozvala policiju. Rečeno im je da ništa ne diraju oko kuće i u dvorištu, dok ne stignu.

(24sata.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track