HOROR NA PARKINGU U KARLOVCU: Muž iskasapio ženu pred decom! Ćerka vrištala "Spasite mamu"!

Porodična tragedija

HOROR NA PARKINGU U KARLOVCU: Muž iskasapio ženu pred decom! Ćerka vrištala "Spasite mamu"!

Hrvatska -

KARLOVAC - D.V. (47) i njegova supruga B. V. (45) iz Vrbanca kraj Karlovca sastali su se pre podne na parkiralištu karlovačke pijace kako bi rešili nesuglasice koje su imali posle rastanka.

Razgovarali su u parkiranom automobilu, kad je muškarac nakon posle kraće prepirke izvadio nož i nasrnuo na suprugu.

Ubo je u trbuh, prsa i ruke, ali je žena nekako uspela da pobegne iz automobila. Muž je pojurio za njom. Ranjena B.V. je uspela da se sklonila se u obližnju kladionicu. Sve se to događalo pred očima njihovo dvoje dece i prolaznika.

"Ćerka starosti oko 14 godina, vikala je na njega i molila ga da prestane. Bio je potpuno izbezumljen", rekao je jedan od svedoka policiji. "Spasite mamu", vikala je ćerka dok su radnici kladionice zvali Hitnu pomoć. S teškim povredama opasnim po život ženu su prevezli u bolnicu u Karlovac, gde je hitno operisana.

PORODIČNA TRAGEDIJA U HRVATSKOJ: Posle svađe tast udario sekirom na zeta

"Radnici kladionice zatvorili su vrata i previli ženi rane, dok je izbezumljeni suprug šetao ispred vrata. Navodno mu je neko od prolaznika još kod automobila oduzeo nož.

Policiji je na pitanje šta je uradio, mrtav hladan odgovorio da je "dobila što je tražila". "Bocnuo sam je. Već me šest meseci zaje..va Tražila je", rekao je napadač policiji dok su mu na ruke stavljali lisice.

Meštane Vrbanca, mesta gde su donedavno supružnici živeli s decom, zgrozila je vest o krvavoj svađi bračnog para.

"Imaju odraslu ćerku i sina i mlađu ćerku koja ide u osnovnu školu. Šta se događalo unutar njihova četiri zida ne znamo"- rekli su meštani dodavši kako je žena pre osam dana napustila porodicu i otišla od kuće. Niko nije znao zašto, ni kuda je otišla.

Dnevne novine Kurir pokrenule su akciju "Stop nasilju" u saradnji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova Republike Srbije i sigurnom kućom. Akciju su podržale i brojne javne ličnosti, a u kampanji Kurira učestvovale su košarkašica Milica Dabović, glumica Kalina Kovačević, novinarka Nataša Miljković i pevačica Seka Aleksić. CECA RAŽNATOVIĆ: Prijavi nasilnika, ko god to bio...
Ovo je poruka PRETUČENE SEKE ALEKSIĆ: Izlaz postoji, potraži ga!
KALINA KOVAČEVIĆ: Nisi ničije vlasništvo!
Dabović: Prvi udarac nikada nije poslednji!
Novinarka Nataša Miljković je prihvatila da za potrebe kampanje odigra ulogu žrtve porodičnog nasilja i pošalje poruku svima koji ga trpe. "Ne čekaj da bude kasno! Ja sam Nataša Miljković i podržavam akciju Kurira. Stop nasilju", jasno je rekla naša poznata novinarka.
Ovim putem vas obaveštavamo da su u cilju sprečavanja nasilja svake vrste otvoreni i dežurni telefonski brojevi na koje svi građani ANONIMNO mogu da prijave nasilnike. BESPLATNI BROJ: 0800-011-011 (radnim danima od 10 do 19 sati) 011/3291-440, 011/2441-521, 011/2456-404 (radnim danima od 10 do 19 sati) 062/304-560 (vikendom i noću od 19 do 10 sati) 192 (MUP) 194 (HITNA POMOĆ) Sigurne kuće: Beograd (3) Kragujevac Niš Vranje Smederevo Pančevo Zrenjanin Novi Sad Sombor Sremska Mitrovica

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track