STRAH PARALISAO SPLIT: Stanovnici posle krvavog napada na 11-godišnjeg dečaka zaključavaju stanove! Neki su se i naoružali!
Foto: Profimedia

užas

STRAH PARALISAO SPLIT: Stanovnici posle krvavog napada na 11-godišnjeg dečaka zaključavaju stanove! Neki su se i naoružali!

Hrvatska -

Nakon što je 11-godišnji dečak iz Splita, zbog nasrtaja provalnika u njegovom stanu, kako je sam ispričao, završio na operacijskom stolu, među stanovnicima ovog grada je zavladao strah, a proširile su se i različite priče.

Ali, dok jedni sumnjaju da je provalnika uopšte bilo, drugi veruju da on postoji i štaviše vuku paralelu sa napadača sa Marjana i Spinuta.

“Sve što ljudi znaju, to je iz novina”, priča prodavačica iz trafike, koja je i sama dugo živjela u Sarajevskoj ulici u kojoj se desio incident sa dečakom.

“I meni se dete uplašilo. Ali možda mali laže. Ko će to znati, a opet, nije ti svejedno da neka budala hoda po kvartu. Ako se o tome radi, sigurno nije normalan čovek. Treba ispitati dete. Saznaće se pre ili posle" zaključuje Zvonka za Slobodnu Dalmaciju.

Slično priča još jedna stanovnica. “Od sada zaključavan vrata. U zgradi živim, imam interfon, ali više nigde nisi siguran”, kaže je Željana dodajući kako joj se strah uvukao u kosti.

Zgrožena nedavnim dešavanjima je i Petra Radanović. “Nije se oko nas ništa slično desilo. Živim blizu crkve svetoga Marka, oko nas je svako dobar ”,

razočarano će Petra dodajući kako joj nije svejedno jer ima osmoro unučadi.

I Danica Drlje kaže da joj nije prijatno jer se tu nikada nije ništa slično dogodilo. “Pre će biti da je to narkoman. Možda je hteo da ukrade, a dete ga iznenadilo. Prekjuče je neko ukrao auto iz praonice, pa su se umalo potukli na ulici”, priča Danica koja živi nedaleko Sarajevske ulice.

Jerkica Bogdan kaže kako je nije strah, međutim pokazuje kako na privesku od ključa nosi švajcarski nož.

Podsetimo, 11 godišnjeg dečaka iz Sarajevske ulice majka je pronašla na podu kupatila sa posekotinom na vratu. Odmah je prebačen u bolnicu gde je operisan i danas je stabilno. Majci je ispričao kako je u kuću upao provalnik koji ga je nožem posekao po vratu. Policija je pronašla krvavi nož.

Kurir.rs/Net.hr

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja