MAJKA PRETUČENE DEVOJKE OTKRILA ŠOKANTNE DETALJE: Daruvarac je udario i moju drugu ćerku pesnicom u glavu i to na njenoj maturi, a najviše me boli kad kažu da sam i ja kriva!
Foto: Youtube/Printscreen

nasilnik dobro poznat policiji

MAJKA PRETUČENE DEVOJKE OTKRILA ŠOKANTNE DETALJE: Daruvarac je udario i moju drugu ćerku pesnicom u glavu i to na njenoj maturi, a najviše me boli kad kažu da sam i ja kriva!

Hrvatska -

Ana Gurlica, majka premlaćene devojke Lorene otkrila je dva detalja koji dosad nisu bili poznati javnosti.

Podsetimo, Darko Kovačević Daruvarac pretukao je Lorenu u jednom zadarskom kafiću i tada joj je naneo stravične povrede, slomio joj je kosti lica, nos i zube.

Majka je sada otkrila da je je Daruvarac već jednom fizički napao Lorenu i da je pesnicom u glavu udario i njenu sestru blizanku.

foto: Facebook/Darko Kovačević - Daruvarac

"To se dogodilo na njenoj maturskoj večeri. Kasnije se izvinjavao da ju je zamenio za Lorenu. Ona to tada nije prijavila policiji", rekla je Ana Gurlica.

Drugi slučaj dogodio se 26. maja, samo nekoliko dana pre brutalnog napada u kafiću. Daruvarac je pratio Lorenu do jedne diskoteke i u toaletu nasrnuo na nju.

foto: Youtube/Printscreen

"Počeo je da je guši. Zavrnuo joj je ruku i naterao ju da tom rukom opipa pištolj koji je nosio za pojasom. Uspela je da pobegne do našeg prijatelja, a Daruvarac je zapucao. Svi su pobegli iz kluba, a on nikada nije priveden", rekla je za Jutarnji list.

Navodno, Gurlica kaže i da zna za slučaj jedne porodice koja se iselila iz Zadra jer je Daruvarac pretukao njihovu maloletnu ćerku. Ona je juče izjavila da njena porodica stalno dobija pretnje.

"Najviše me pogađaju komentari kako sam ja kriva za sve jer joj nisam branila da se s njim druži. A jesam! I njega sam zvala i govorila mu da nije u redu da se on u tim godinama druži s maloletnicama. Zar da se zbog Daruvarca zaključa u kuću i nikad više ne izađe?", upitala se majka.

Podsetimo, Daruvarac je poznati zadarski kriminalac, protiv kojeg je policija od 2008. godine podnela niz prekršajnih i krivičnih prijava - njih četrdesetak.

Među tim krivičnim prijavama je i više nanošenja teških telesnih povreda, pucanje iz vatrenog oružja, nasilničko ponašanje, prisila prema policajcu, otmica, narušavanje nepovredivosti doma i niz tuča... Iako se radi o teškim krivičnim delima, Darko Kovačević ni za jedno od tih dela nije odgovarao, odnosno nema nijednu presudu.

Kurir.rs/Jutarnji.hr (Tomislav Kukec) Foto: Youtube/Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track