NOVI DETALJI JEZIVOG UBISTVA U HRVATSKOJ! TINEJDŽER (17) IZBO VRŠNJAKA U POLJU: Ubadao ga po glavi i rukama dok nije izdahnuo!
Foto: Profimedia

POŠLI NA KAMPOVANJE?

NOVI DETALJI JEZIVOG UBISTVA U HRVATSKOJ! TINEJDŽER (17) IZBO VRŠNJAKA U POLJU: Ubadao ga po glavi i rukama dok nije izdahnuo!

Hrvatska -

U Kupinecu kod Jastrebarskog u Hrvatskoj pronađeno je beživotno telo maloletnog mladića.

Policija je odmah objavila da sumnja na nasilnu smrt, kao i da je privedena jedna osoba koja se dovodi u vezi s ovim događajem.

Privedeni mladić, po svemu sudeći takođe maloletnik, pod policijskim je nadzorom i pruža mu se lekarska pomoć.

Prema nezvaničnim informacijama dvojica mladića su se fizički sukobila, pri čemu je jedan drugom naneo smrtonosne povrede. Navodno ga je rezao i ubadao po glavi i rukama sve dok jadnik nije izdahnuo. Pošto je shvatio šta je uradio, napadač je navodno pokušao da naudi i sebi. U tome su ga sprečili drugi ljudi. Mladić je na kraju završio u jednoj zagrebačkoj bolnici.

Šta su ta dva mladića uopšte radili u polju nikome nije jasno. Nezvanično, preminuli mladić je sa severa Hrvatske, pa i ne znaju kako je i zašto došao u selo nedaleko od Klinča Sela i Jastrebarskog. Napadač je iz okoline Jastrebarskog te je verovatno dobro poznavao kraj.

Prema količini stvari koje su našli u polju, istražiocima je izgledalo kao da su naumili da kampuju. Tamo je nađena hrana, piće, cigarete, kompjuter, mobilni telefoni i lične stvari.

Više informacija biće poznato kad policija završi uviđaj.

Kurir.rs/ Hrvatski mediji

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track