ISPLIVALI NOVI DETALJI O LEŠU U ZAMRZIVAČU: Otac Jasmine Dominić SVE ZNAO, nije dao da se sandučar otvara!
Foto: Nestali.hr, Youtube Printscreen, Printscreen Facebook

jezivo

ISPLIVALI NOVI DETALJI O LEŠU U ZAMRZIVAČU: Otac Jasmine Dominić SVE ZNAO, nije dao da se sandučar otvara!

Hrvatska -

VARAŽDIN - Isplivali su novi detalji o ubistva Jasmine Dominić čije telo je pronađeno posle 19 godina u zamrzivaču.

Međimurske novine prenose da su prijatelji pomagali Jasmininom oca Martinu Dominiću zvanom Fredi u nekim građevinskim radovima oko šupe. tada je trebalo da se premeszi zamrzivač koji im je smetao.

"Podigli smo zamrzivač, koji je bio baš težak, pa smo Fredu rekli zašto nije ispraznio meso da ga lakše prenesemo. Odgovorio nam je kratko da je to nemoguće", rekao je sagovornik Međimurskih novina.

Inače, Smiljana Srnec (45), koja je okrivljena za ubistvo svoje sestre Jasmine (23), čiji je leš držala čak 19 godina u zamrzivaču u porodičnoj kući u Palovcu, gde je živela sa decom i suprugom, ne sme da prima posete u zatvoru u Varaždinu, gde se nalazi od 20. februara ove godine.

"Zabranjene su joj posete zbog mogućnosti uticaja na svedoke. Žalba na rešenje o istrazi još nije stigla. Rok je 8 dana i ima još nekoliko dana do isteka tog roka. Za sada nije naloženo nikakvo psihijatrijsko veštačenje okrivljene dok rešenje o istrazi ne postane pravosnažno", rekao je Darko Galić, portparol suda u Varaždinu.

Kurir.rs/Međimurske novina

Foto Nestali.hr, Youtube Printscreen, Printscreen Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track