ZADRANI ZGROŽENI OVIM PRIZOROM: Nasilnik Daruvarac uživa na kafi u kraju gde živi devojka koju je krvnički prebio (FOTO)
Foto: Čitalac 24sata.hr

siledžija na slobodi

ZADRANI ZGROŽENI OVIM PRIZOROM: Nasilnik Daruvarac uživa na kafi u kraju gde živi devojka koju je krvnički prebio (FOTO)

Hrvatska -

"Prolazila sam tuda i videla ga kako je spokojan i smeje se s prijateljem. Sedeli su u kafiću na bulevaru, a u blizini živi devojka koju je pretukao", rekla je jedna Zadranka vidno ogorčena što se nasilnik Darko Kovačević Daruvarac slobodno šeta njihovim gradom.

Podsetimo, on je letos u jednom lokalnom kafiću pretukao tinejdžerku L. G. (18) i naneo joj teške telesne povrede. Slomio joj je nos, zube i kosti lica.

foto: Čitalac 24sata.hr

Uprkos snimcima nadzorne kamere i pritisku javnosti, on je na slobodi. Budući da je nepravomoćno osuđen na pet godina zatvora, do pravomoćnosti presude u pritvoru je mogao da ostane najviše mesec dana. Po izlasku iz pritvora, nisu mu izrečene ni mere opreza.

Prolaznica koja ga je videla kaže da je Daruvarac sedeo u kafiću koji se nalazi između Stanova i Smiljevca i da njegova žrtva živi oko 300 do 400 metara dalje.

Kurir.rs/24sata.hr Foto: Čitalac 24sata.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track