PORODICA UBIJENOG DAVORA OČAJNA POSLE STRAVIČNOG MASAKRA U ZAGREBU: Bio je divan momak i omiljen u društvu! Našao se na pogrešnom mestu u pogrešno vreme!
Foto: Printscreen: Youtube/Hrvatska radiotelevizija

TRAGEDIJA

PORODICA UBIJENOG DAVORA OČAJNA POSLE STRAVIČNOG MASAKRA U ZAGREBU: Bio je divan momak i omiljen u društvu! Našao se na pogrešnom mestu u pogrešno vreme!

Hrvatska -

Neshvatljivo ubistvo šestoro ljudi u Zagrebu, zločin je od koji je potresao Hrvatsku i region. Pred kućom u kojoj se dogodio masakr vlada muk izbezumljene familije. U jednoj noći članovi cele jedne porodice, uključujući i 10-godišnje dete, izgubili su živote. Jedino je preživela beba, čiji je ubica Igor Nađ otac.

Među ubijenima je i Davor Paušak (29), verenik takođe usmrćene Josipe Tojagić. Njegov rođak Mate Kalajdžić kaže da je Davor bio osoba kakva se retko rađa.

"Divan, pristojan momak, završio je fakultet, diplomirani je inženjer saobraćaja. Radio je na vrlo odgovornim poslovima jer je i sam celog života bio odgovoran. I kao dete i na školi i na fakultetu. Bio je cenjen i omiljen u društvu. Velika tuga za svakog ko ga je poznavao", priča Kalajžić za 24sata.hr i nastavlja:

foto: Facebook/Printscreen

"Okrutnošću hladnokrvne osobe prekinut je život. Tako pobiti nevine ljude, dobre osobe... Nažalost, možemo samo da kažemo da se Davor u tom trenutku našao na pogrešnom mestu i u pogrešno vreme. Ta bezlična masa koja je pucala i pobila te ljude, pobila bi ih da ih je bilo dvadeset. Gađao je vrlo precizno, nije bilo živih iza njega. To je psihopata koji vrlo dobro zna da se pretvara. U svakom slučaju radi se o masovnom ubici i nadamo se da je sada tamo gde mu je mesto", kaže rođak ubijenog čoveka i napominje da će cela porodica pamtiti Davora i da je on sada među anđelima.

foto: Facebook

"Smrti se ja ne bojim jer Isusa ljubim svim srcem svojim. Eto. I to vredi za našeg Davora i našu porodicu. Mi ćemo se susresti gore gde je večni mir, daleko od Sotone koja je pucala u njega", poručio je Mate Kalajžić i dodao da će sahrana biti održana u utorak u 16.30 u Mirogoju.

Davorov prijatelj Dalibor kaže da su pokojna Josipa Tojagić i i ubijeni Paušak bili šest godina u vezi, a da su se verili prošle godine.

"Bila je to velika ljubav, ona je takođe imala 29 godina kao on. Mnogo je brinula o sestriću Paulu koji je takođe ubijen. Kad god sestra Maja nije mogla zbog posla, Josipa ga je čuvala. Bila je majčinska figura", rekao je.

foto: Facebook

Kurir.rs/24sata.hr

Foto: Printscreen/Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja