MISTERIOZNI ČOVEK JE TREBALO DA BUDE PETA ŽRTVA UBICE IZ SPLITA?! O njemu se krišom priča po ulicama, a evo čime se bavi
Foto: Facebook

plan filipa zavadlava

MISTERIOZNI ČOVEK JE TREBALO DA BUDE PETA ŽRTVA UBICE IZ SPLITA?! O njemu se krišom priča po ulicama, a evo čime se bavi

Hrvatska -

Ubijen je Jurica Torlak. Ubijen je Marin Boban. Ubijen je i Marin Ožić Paić zvani Pajser.

Poslednji je verovatno stradao slučajno.

Međutim, prema pričama sa splitskih ulica, Filip Zavadlav je imao još imena na svojoj crnoj listi. Jerko Malvasija. Šuška se po kvartovima da je on bio jedno od najjačih imena na Filipovu popisu. Štaviše, prema izjavama svedoka, Zavadlav je nakon što je kalašnjikovim pucao na prvu trojicu, došao pred stan u kome je verovao da živi Malvasija.

Kad se pojavio u dvorištu, vrata je otvorio Jerkov mlađi brat. Obučen u crno, sad već trostruki ubica, pitao je gde je Jere. Brat je rekao da nije kod kuće, a Zavadlav se na to okrenuo i otišao svojim putem. Tada je navodno i nastao onaj snimak na kome se vidi kako ubica ležerno šeta s automatskom puškom u ruci.

Međutim, u uličnim kuloarima pojavljuje se i još jedan akter za kojega je moguće da je bio na Filipovoj listi.

Peta osoba.

Čuli smo nekoliko puta iz različitih izvora da stradali trojac, plus preživeli Malvasija, nisu bili jedini na koje se Zavadlav namerio. S obzirom na to da smo došli samo do nadimka, koji se minimalno razlikuje među nekoliko sugovornika, nećemo ga objavljivati.

Ipak, iz više različitih izvora su nam potvrdili da ta osoba o kojoj se šapatom šuška na splitskim ulicama zaista postoji te da je involvirana u kriminalni i narkomanski milje. Prema poslednjim informacijama, živi u kvartu u relativnoj blizini lokacija na kojima je Zavadlav počinio ubistva i svoje poslovanje drži pod maksimalnom kontrolom.

Nije poznato da li policija nadzire tu osobu.

Kurir.rs/Express.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja