MONSTRUM IZ HRVATSKE JE IZVEO FILMSKI BEG: Ubica trudne devojke utekao iz suda sa lisicama na rukama! (VIDEO)
Foto: Printscreen/ Facebook

neverovatno

MONSTRUM IZ HRVATSKE JE IZVEO FILMSKI BEG: Ubica trudne devojke utekao iz suda sa lisicama na rukama! (VIDEO)

Hrvatska -

Policijski službenici pucali su u vazduh u blizini Županijskog suda u pokušaju da spreče bekstvo Branimira Čaleta iz Vinovaca u opštini Marina, kome je jutros suđeno za ubistvo Ukrajinke Gane Kitaeve, koja je bila u osmom mesecu trudnoće. Ispaljena su tri hica u vazduh.

Iz Bilice je doveden na sud. Iako su mu stavljene lisice, nekako je uspeo da pobegne, pobegavši kroz parking kraj suda, baš kada su hteli da ga uvedu u kombi pravosudne policije. Trenutno su sve snage angažovane da ga pronađu jer se sve to događalo u blizini zgrade splitsko-dalmatinske policijske uprave, u vreme kada je u gradu bilo puno ljudi.

Prema najnovijim izveštajima građana, viđen je u blizini Turske kule. Najmanje 15 policajaca trenutno pretražuje područje, kroz šumu prema području Brodosplita.

Čaleti se danas sudilo za teško ubistvo njegove devojke Gane Kitaeve, koja je bila u osmom mesecu trudnoće. Optužnica Državnog pravobranilaštva tereti Čaletu, koja ima hrvatsko i slovačko državljanstvo (jer je rođen u Slovačkoj), da je 15. septembra 2013. godine bio u hostelu Minora u Dnjepropetrovsku zajedno sa Ganom, u sobi broj 102, koju je ona iznajmila. i platio kad joj je došao u posetu.

Između 14:15 i 20 sati tog dana, iz ljubomore i da bi je kaznio zbog trudnoće sa drugim muškarcem i sprečavanja rađanja deteta i nastavka veze s tim muškarcem, brutalno ju je tukao najmanje četiri puta. na licu.

Nakon toga, prema optužnici, udario ju je po glavi „neidentifikovanim masivnim tupo-tvrdim predmetom sa metalnom kontaktnom površinom“, odnosno, najverovatnije čekićem, prignječivši joj lobanju i lice. Umrlo je i nerođeno dete, piše Slobodna Dalmacija.

Kurir.rs/Slobodna Dalmacija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track