MILANOVIĆ NE STAJE, EVO ŠTA JE SAD PORUČIO PUPOVCU: Pobegao si na Sljeme, na ulicu ne smeš!
Foto: EPA/Antonio Bat, Beta/Damir Sencar

predsednik se ne zaustavlja

MILANOVIĆ NE STAJE, EVO ŠTA JE SAD PORUČIO PUPOVCU: Pobegao si na Sljeme, na ulicu ne smeš!

Hrvatska -

Hrvatski predsednik Zoran Milanović je objavio danas četvrti status na Fejsbuku kojim se obračunava sa svojim neistomišljenicima, tačnije Miloradom Pupovcem.

U poslednjoj objavi, opet se dotakao Pupovca i njegove izjave za Jutarnji list da nije ništa falsifikovao.

Podsetimo, Pupovac je prvo objavio skrinšot njihove prepiske, optuživši predsednika da laže i kleveće, a Milanović je uzvratio tvrdnjom da nije objavljena cela korespodencija.

Pupovac za medije odgovara kako ništa nije falsifikovao nego je napravio skrinšot onoga što je stalo u ekran. Dodao je da je trenutno na Sljemenu.

"Trenutno sam na Sljemenu između kvote 504 i 602 i užitak ovog penjanja i spuštanja ne bih zamenio nikakvim čitanjem ili komentarsanjem izjava Zorana Milanovića, predsednika Republike Hrvatske. Štaviše, svima bih zbog fizičkog i duševnog zdravlja preporučio da idu na Sljeme, ako ne do kvote 504 ili 602, do bilo kojeg mesta gdje će osetiti užitak sopstvenog tela i rasterećenje vlastite duše", kazao je Pupovac.

Milanović kaže da je Pupovac umislio da je Koča Popović.

"Moram se opet javiti, jer sam, premda pljunuti Staljin, za razliku od hdzovsko-udbaške klike, uskraćen za represivno-propagandni aparat.

Pupovac pobegao na Sljeme, jer ne sme na ulicu. Laže i sa Sljemena. Lupeta o nekakvim kotama, umislio da je Koča Popović, da se probija preko Hrčavke i Vrbničkih Koliba na Sutjesci. Nije, kaže, ništa krivotvorio, nego je, eto, skrinšot malo skraćen. Pa je, vidi vraga, ispao plod, a ostala ljuska. Čoveku pripravnom na ovakve laži niti jedna opačina nije strana", kaže Milanović.

"Tko laže, taj i krade. Skratio si moju poruku da bi javnost doveo u zabludu, lingvističaru koji si na Filozofski došao iz Komiteta SK, ‘pod račun’ uz trebovani fotokopirni uređaj. Prevario si ljude manirom Franje Varge, ne bi li prikrio svoju sramnu rabotu, a meni podlo napakovao niti izrečenu, niti napisanu ‘pretnju’ i ‘pritisak’. Školski primer neuspelog udbaškog kompromata", nastavio je Milanović.

Ovo je nova epizoda prepucavanja između Pupovca i Milanovića, a koja je počela u subotu poslepodne nakon što je Pupovac objavio poruke koje mu je slao Milanović, a tiču se izbora Zlate Đurđević za šeficu Vrhovnog suda. Istovremeno s objavom poruka, Pupovac je održao konferenciju na kojoj je kazao da je Milanović vršio pritisak na njega i Kajtazija i još neke poslanike manjina oko glasanja za šeficu Vrhovnog suda.

Milanović je danas odgovorio i Pupovca nazvao lažovom i falsifikatorom. U međuvremenu je političr Vladimir Šeks kazao da Milanović ima više psihičkih problema. Milanović ga je nazvao udbašem i superhikom.

Kurir.rs/Index.hr/Jutarnji.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track