MEMENTO MORI: HDZ-ovom gradonačelniku Makarske na plakatu nacrtali rupu od metka nasred čela
Foto: Printskcreen/Facebook

predizborna kampanja

MEMENTO MORI: HDZ-ovom gradonačelniku Makarske na plakatu nacrtali rupu od metka nasred čela

Hrvatska -

HDZ-ovom gradonačelniku Makarske i kandidatu za gradonačelnika na predstojećim izborima neko je na plakatu nacrtao rupu od metka na čelu. Na plakatu je ispisana i poruka "Memento mori".

Fotografiju je gradonačelnik Jure Brkan objavio na Fejsbuku.

"Dragi sugrađani, noćas mi je neko ostavio 'poruku' na mom predizbornom plakatu znakovitog sadržaja i s nacrtanom rupom od metka na čelu", naveo je Brkan i poručio da je demokratsko pravo svih ljudi da na izborima kažu svoje mišljenje i odaberu političku opciju ali da pretnje smrću nikada neće biti prihvatljive.

Znam da sam radeći ovaj posao 4 godine zaustavio interesne skupine da pozadinski uništavaju grad, ali ovakve pretnje smrću prelaze civilizovano i zakonito ponašanje, naveo je on i dodao da "ovo nije prvi slučaj".

On je svojim protivkandidatima porulio da ih se ne boji i da će i u idućem mandatu raditi "za dobrobit svih građana Makarske, a protiv interesa pojedinih partijskih, građevinskih i kriminalnih organizacija".

"Još jednom pozivam sve protivkandidate i njihove 'sponzore' da se zadrže u okviru pristojnog političkog nadmetanja, da ne prete smrću meni i porodici, a građane pozivam da promisle kome daju svoj glas jer ovakva praksa pretnji ne sme postati normalna", napisao je Brkan.

Dragi sugrađani, noćas mi je netko ostavio "poruku" na mom predizbornom plakatu znakovitog sadržaja i s nacrtanom rupom...

Posted by Jure Brkan - kandidat za gradonačelnika Makarske on Saturday, May 1, 2021

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track