OGLAS IZ HRVATSKE IZAZVAO HAOS NA MREŽAMA: Izdajem stan samo rimokatolicima, donesite potvrdu iz crkve i nema s*ksa
Foto: Facebook, Profimedia

NIŠTA PRE BRAKA

OGLAS IZ HRVATSKE IZAZVAO HAOS NA MREŽAMA: Izdajem stan samo rimokatolicima, donesite potvrdu iz crkve i nema s*ksa

Hrvatska -

Fejsbukom se pre nekoliko dana proširio neobičan oglas jedne žene koja izdaje garsonjeru u Zagrebu.

"Iznajmljujem garsonjeru u Zagrebu, kvart Dubrava. Grejanje je na plin, ali postoji i ugrađen ventilator. Stan se nalazi na 4. spratu, zgrada ima lift te se nalazi u blizini autobuskog stajališta. Kvart je relativno miran. Cena je 350 evra plus režije. Molim vas da se javljaju samo osobe rimokatoličke veroispovesti. Reč je o mojim uverenjima te ovim putem samo želim da napomenem to", započela je oglas ova gospođa i pa nastavila sa daljim uslovima:

Zagreb
foto: Facebook

"Isto tako unapred molim da izvadite dokument o potvrdi primljenih sakramenata. To lako podignete u vašoj matičnoj crkvi. Bez toga ne možete uzeti stan u najam. Ne želim ulaziti u vašu intimu, ali prednost imaju ljudi koji su u braku. Može i mladi par, ali onda da se drže onoga da nema s*ksa pre braka. Unapred se radujem novom stanaru i uspešnoj saradnji. Samo bez suvišnih komentara, hvala" - napisala je vlasnica stana na Fejsbuku.

Nakon ove objave, kako to obično i biva, usledili su brojni komentari:

"Ovo je diskriminacija na osnovu vere. Katolici su privilegovani, a ostali stavljeni u nepovoljni položaj", "Još da zavede o Svetu inkviziciju", "Plačem", "Šta sam ovo pročitala", neki su od komentara.

Novinari splitske Slobodne Dalmacije proverili su da li je oglas zaista istinit, te su se uverili da ova žena zaista izdaje stan uz navedene uslove.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja