VIŠESATNA DRAMA U MAKARSKOJ Muškarac preti da će SKOČITI SA DEVETOG SPRATA, sa njim u stanu dve ćerke i žena! Sve vrvi od policije
Foto: Shutterstock

opsadno stanje

VIŠESATNA DRAMA U MAKARSKOJ Muškarac preti da će SKOČITI SA DEVETOG SPRATA, sa njim u stanu dve ćerke i žena! Sve vrvi od policije

Hrvatska -

Prava drama odvija se u Makarskoj od 2 sata iza ponoći na 9. spratu zgrade gde 45-godišnji Makaranin sedi na ivici balkona i preti da će počiniti samoubistvo skokom.

Zgrada je već 2 sata u "talačkoj krizi", susedna je zatvorena za saobraćaj, na 9. spratu su makarski policajci, specijalna policija, vatrogasci.

Vatrogasci su prvo automobilskim merdevinama pokušali da dođu do muškarca, ali je on zapretio da će skočiti sa 9. sprata, pa su odustali od akcije.

Sa njim u stanu su bile dve ćerke koje su odvedene na bezbedno, a suprugu je pustio da izađe na oko 6 sati, nakon čega ju je odvezla Hitna pomoć.

Dramatična situacija i dalje traje, u stanu je pregovarač, a čeka se dolazak dodatne specijalne policijske ekipe, kao i zvanično saopštenje PU Splitsko-dalmatinske.

Muškarac je uhapšen oko 9.23.

Članu porodice je ukazana lekarska pomoć, a konstatovana je lakša telesna povreda u vidu lakše rane na telu.

Kurir.rs/Slobodna Dalmacija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track