EDO NAPRAVIO HAOS U LOKALU ZATO ŠTO NJEGOVOM OCU NISU DALI DA PIJE: Ponašao se BAHATO, a onda ga je stigla SKUPA KAZNA
Foto: Sergiy Tryapitsyn / Panthermedia / Profimedia

HIT

EDO NAPRAVIO HAOS U LOKALU ZATO ŠTO NJEGOVOM OCU NISU DALI DA PIJE: Ponašao se BAHATO, a onda ga je stigla SKUPA KAZNA

Hrvatska -

Edo (33) iz Daruvara je napravio rusvaj jer njegovog oca nisu pustili uz kafić sa obzirom na to da ima zabranu ulaska zbog ranijeg nereda.

Prema presudi, on je u oktobru oko 22.20 sati u kafiću Laguna u Daruvaru narušavao javni red i mir pod uticajem alkohola od 0,77 promila.

"Nezadovoljan time što njegov otac, s kojim je bio u kafiću, ima zabranu pristupa u isti i time što im je konobarica odbila dati piće, vikao je na konobaricu: J**** ti majku, od****! Vikao je na nju: Zašto moj otac ne može da pije?", navodi se u presudi.

Nakon toga, s ocem se vratio do kafića oko 23.55 sati, ali kafić je bio zatvoren. On i otac zastali su pred ulaznim vratima Lagune koja su bila zaključana.

"Vikao je konobarici: J**** ti majku! To je više puta ponovio te je nekoliko puta rukama i nogama udarao po ulaznim vratima, te je nekoliko puta pljunuo na staklo ulaznih vrata", naglasila je u prekršajni sudija.

Konobarica je na sudu ispričala da su se Edo i njegov otac te noći pojavili u kafiću, a oca zna odranije jer je često bio veoma pijan, zbog čega joj je šefica izričito zabranila da mu poslužuje pića.

"Obojica su bila pijana, a sin je počeo da više i da me vređa raznim psovkama. Rekla sam im da se udalje iz kafića i nazvala šeficu koja mi je rekla da sam dobro postupila."

"Nakon sat i po, kada je bilo gotovo radno vreme i ulazna vrata zaključana, opet su došli. Sin je opet vikao i psovao, a nakon toga je lupao po vratima i pljunuo po staklu. Ja sam tada pozvala policiju", prisetila se konobarica.

Edo je proglašen krivim i kažnjen sa 100 evra, plus 50 evra troškova postupka. Presuda je nepravosnažna. Na suđenje se nije odazvao.

(Kurir.rs/Danica/Preneo: A.N.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track