OCU UBIJENE VANJE (14) ODREĐEN PRITVOR! Konačno poznato delo za koje GA TERETE! Evo šta se desilo sa trojicom OSUMNJIČENIH!
Foto: Printscreen/Facebook

OCU UBIJENE VANJE (14) ODREĐEN PRITVOR! Konačno poznato delo za koje GA TERETE! Evo šta se desilo sa trojicom OSUMNJIČENIH!

Severna Makedonija -

Otac ubijene 14-godišnje devojčice Vanje Đorčevske (14), Aleksandar Đorčevski ostaje u pritvoru! Krivični sud Severne Makedonije odredio mu je zadržavanje do 48 ''kako ne bi pobegao ili ometao istragu'', preneo je skopski portal Plusinfo.

Aleksandar Gorčevski priveden je večeras Krivičnom sudu, nakon što je ranije danas saslušan u Tužilaštvu i gde je, kako su preneli skopski mediji, negirao krivicu.

Motiv otmice i ubistva devojčice je navodno novac koji je Vanjina majka dobila od prodaje stana.

Vanja je potom odvedena u atar sela Brazda, gde je ubijena samo dva sata nakon otmice. Za sada nema detalja zašto je Vanja ubijena istog dana kada je oteta.

Ona je, prema rečima nadležnih, ubijena na brutalan način tako što je vezana upucana iz pištolja, a potom zakopana.

Kada je reč o ubistvu 76-godišnjeg Panče iz Velesa, Tužilaštvo tvrdi da je on ''kolateralna žrtva''.

Trojica osumnjičenih u ovom slučaju dvostrukog ubistva koje je potreslo region, a kojima je određeno 48-časovno zadržavanje, smešteni su sami i u odvojenim prostorijama u Šutki, nezvanično saznaje "Fokus".

Prema njihovim saznanjima, Vlatko Kešišov iz Štipa, Velibor Manev iz Velesa i Bore Vidoevski iz Velesa smešteni su svaki posebno, kako ne bi bili meta pobune ostalih zatočenika. Neki od njih su se žalili i na zdravstvene probleme, ali nisu imali većih poteškoća.

U vreme saslušanja u Krivičnom sudu, pred sudijom u prethodnom postupku nalazi se otac ubijene 14-godišnje devojčice Aleksandar Đorđevski, za koga je takođe zatraženo zadržavanje od 48 sati i kome će verovatno prestati gore u Šutki.

(Kurir.rs / Fokus.mk)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track