OBJAVLJEN SNIMAK! OTETU VANJU (14) VOZE U SITROENU, AUTO JURI KROZ ULICU: Vidi se lice SUVOZAČA, a pozadi je misteriozni PREDMET!
Foto: Printscreen/Facebook/PortaliX

Jezivo

OBJAVLJEN SNIMAK! OTETU VANJU (14) VOZE U SITROENU, AUTO JURI KROZ ULICU: Vidi se lice SUVOZAČA, a pozadi je misteriozni PREDMET!

Severna Makedonija -

Makedonski portal „Portaliks” došao je u posed snimka sa nadzornih kamera na kojem se vide vozila u kojima je verovatno prevezena 14-godišnja Vanja Gorčevska (Đorčevska) nakon njene otmice!

Kako kaže novinar Furkan Saliu, snimci pokazuju kada je i kako devojka došla u selo Brazda i tačno vreme kada je vozilo zapaljeno.

Na snimku se vidi da je u "sitroenu" bio vozač i suvozač, ali i da zadnji deo vozila deluje prazno, iako se vidi nešto što podseća na belu torbu. Automobil ide brzo preko blatnjavog puta, a jasno je da su otmičari van urbanog dela grada. Oni su se odvezli do mesta Bisbegovo, gde su samo dva sata kasnije ubili dete.

Novinar Saliu je predočio i još jedan snimak gde se vidi crni dim iz sela Brazda, u blizini Bisbegva, gde je pronađen zapaljen automobil, korišćen u otmici Vanje Đorčevske.

Vanja Đorčevska
foto: Printscreen/Facebook/PortaliX

Vanja je u ponedeljak, 27. novembra, oko 7.20 časova krenula u školu u koju nikada nije stigla! Samo desetak minuta kasnije bila je nedostupna, a njena zabrinuta majka ubrzo je prijavila nestanak ćerke.

Na snimku se vidi vreme sa nadzornih kamera 7.55 ujutru, što se poklapa sa vremenom otmice i istragom da kidnaperi odlaze "sitroenom" sa lica mesta.

Organizovana je opsežna potraga za devojčicom koja je trajala sve do nedelje, 3. decembra, kada je telo nesrećne Vanje pronađeno u jednom zaseoku na obodu glavnog grada Severne Makedonije.

(Plus info)

Bonus video:

08:15

DA LI ĆE U MAKEDONIJI UVESTI SMRTNU KAZNU? Predsednica Makedonske asocijacije novinara UŽIVO: Nova otmica izazvala još veći STRAH

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track