TREBAO MU NOVAC ZA SVADBU PA PRISTAO DA UBIJU DETE! Makedonski zatvorenici pobesneli, pitali monstruma ZAŠTO JE UBIO VANJU(14)...
Foto: Printscreen/Društvene mreže

ZVERI

TREBAO MU NOVAC ZA SVADBU PA PRISTAO DA UBIJU DETE! Makedonski zatvorenici pobesneli, pitali monstruma ZAŠTO JE UBIO VANJU(14)...

Severna Makedonija -

Zatvorenici u makedonskom zatvoru u Šutki ogorčeni su zbog monstruoznog zločina za koji su osumnjičeni Ljupčo Palevski i njegova grupa, odgovorni za svirepo ubistvo Vanje Đorčevske (14).

Osumnjičeni su zatvoreni u posebne ćelije, a kada su ih ostali pritvorenici videli, vređali su ih i lupali im na rešetke! Trojica od četvorice osumnjičenih za otmicu i ubistvo Vanje Gorčevske koji se nalaze u Šutki priznali su svoju krivicu i svoju ulogu u ovom gnusnom zločinu.

Portal MMS je iz sopstvenih izvora saznao da su im, dok su bili smešteni u ćelije, stalno vikali: „Kako si mogao da ubiješ dete“, „Zašto?“, „Zašto si ubio dete?“

Velibor Manev, rodom iz Velesa, kratko je odgovorio:

- Trebao mi je novac za svadbu - rekao je Manev, prenosi MMS.

Ubica deteta... ,Ljupčo Palevski
Ubica deteta... ,Ljupčo Palevski foto: Makedonska Policija, Printscreen/Instagram/skopje1mk

I taj odgovor je još više revoltirao sve - i pritvorene, i zatvorenike i zaposlene.

Manev je, nakon što se saznalo da je jedan od krivaca za Vanjinu smrt, rekao da je otac dve ćerke. Jedna je udata i ima unuče, dok druga ćerka nije.

Velibor Manev i glavnoosumnjičeni Ljupčo Palevski Palčo su bili bliski prijatelji i imaju zajedničke fotografije na društvenim mrežama.

Izvori MMS-a kažu i da su slična pitanja upućena Vanjinom ocu Aleksandru Gorčevskom. Kako si mogao?!“, pitali su Aleksandra, ali je on, prema MMS-u, po dolasku u Šutku samo ćutao.

Vanja Đorčevska, Aleksandar Đorčevski
foto: Printscreen/Facebook

Pre nekoliko dana, međutim, obučeni u specijalnu odeću i gotovo na ćelavo ošišani, otac Vanje Gorčevske, Aleksandar, i trojica osumnjičenih su pod jakim policijskim obezbeđenjem izvedeni pred sudiju,a potom je javnost videla njihov novi izgled.

Kasnije je priveden i vozač koji je vozio glavnoosumnjičenog Ljupča Palevskog Palča, za kojeg se veruje da je ubio Vanju Gorčevsku.

Priča se i o tome da je Palevski i gradio zgradu odakle je oteta devojčica.

- Prema pisanju jednog lokalnog medija, Palevski i njegova građevinska firma UNA ENTERPRISE su zaista gradili zgradu u kojoj je Vanja živela. Prema istraživanju TV21 o popisu imovine, Palevski je takođe posedovao prostor od 20 kvadratnih metara u toj zgradi - rekao je Stojkovski.

(Kurir.rs / MMS)

Bonus video:

04:57

UČITELJICA OTKRILA ŠTA JE VANJA PISALA O OCU U PISMENOM ZADATKU! Nedić: Osumnjičeni imao debeo dosije, ali nije tip ubice?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track