SMENA U ZVEZDI: Radonjić menja Vukoičića!

Zvanično

SMENA U ZVEZDI: Radonjić menja Vukoičića!

Košarka -
Radonjić je ove sezone s uspehom vodio Budućnost

BEOGRAD - Košarkaški klub Crvena zvezda Telekom smenio je trenera Vladu Vukoičića, a na njegovo mesto postavio dosadašnjeg prvog stručnjaka podgoričke Budućnosti i nekadašnjeg selektora Crne Gore Dejana Radonjića.Vukoičić je početkom sezone na klupi Zvezde zamenio Milivoja Lazića, koji je dobio otkaz posle serije loših rezultata na startu šampionata.

Posle poraza od Mega vizure 83:76 u petom kolu Superlige Srbije uprava Zvezde je odlučila da se zahvali na saradnji Vukoičiću. On je ove sezone sa crveno-belima osvojio Kup Radivoja Koraća.Rukovodstvo kluba je navodno sve dogovorilo sa Radonjićem, koji je bio prvi pik predsednika kluba Nebojše Čovića i letos posle odlaska Svetislava Pešića.Bivši crnogorski selektor je tada odbio ponudu, a izabran je Milivoje Lazić, koji je već nakon dva kola ABA lige dobio otkaz.

Radonjić je imao odličnu sezonu sa košarkašima Budućnosti. Osvojio je peto mesto u ABA ligi i obezbedio mesto Podgoričanima u Evrokupu naredne sezone. Budućnost je ove sezone eliminisana u četvrtfinalu Evrokupa od ruske Lokomotive, koja je kasnije osvojila to takmičenje i plasirala se u Evroligu.

KK Crvena zvezda Telekom izražava zahvalnost Vladi Vukoičiću na svemu što je uradio za klub, a pre svega na osvajanju Kupa Radivoja Koraća, velikoj energiji i trudu koji je uložio radeći za crveno-bele i želi mu mnogo sreće u nastavku karijere.

Promocija novog trenera Crvene zvezde Telekom biće održana u utorak na Malom Kalemegdanu u 13 sati i 30 minuta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track