Na Jahorini održana prva letnja humanitarna „Trka za život“
Foto: Promo

Na Jahorini održana prva letnja humanitarna „Trka za život“

Sport -

Jahorina, 11.8.2018. godine – U okviru humanitarne akcije, u saradnji sa fondacijom „Podrži život“, Olimpijski centar Jahorina uspešno je organizovao prvu letnu „Trku za život“.

foto: Promo

Ovom prilikom direktor Olimpijskog centra Jahorina Dejan Ljevnaić izrazio je zahvalnost svima koji su doprineli uspešnosti ove akcije „Neizmerno sam zahvalan svima koji su uzeli učešće u humanitarnoj akciji, učesnicima trke na odličnom odzivu, onima koji su bandanama posebno dizajniranim za ovaj dan ukrasili našu planinu. Naravno, sponzorima koji su za najbrže obezbedili vredne nagrade, pomogli organizaciju i na žiro račin fondacije uplatili određena sredstva kao i medijskim prijateljima trke, a posebno našim ambasadorima Nemanji i Stefanu Majdov koji su dali nesebičnu podršku ovoj akciji, našim dragim volonterima i zaposlenima i svima onima koji su na drugi način podržali ovu humanitarnu akciju fondacije Podrži život i nas, OC Jahorina.“

foto: Promo

Pored takmičenja, odlične atmosfere i dobrog provoda Jahorina je odisala humanošću i prijateljstvom, pravim ljudskim vrednostima. Ovom humanitarnom akcijom prikupljeno je 2.751 KM deci kojoj je pomoć zaista neophodna. Iz Olimpijskog centra Jahorina izjavili su da je ovo druga po redu humanitarna trka i da će ih budućnosti sigurno organizovati još češće.

foto: Promo

( Promo tekst - Foto: Promo )

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track